Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Arkeen voimaa – tukea vapaaehtoisille ja vertaistoimijoille infotilaisuus

Infotilaisuus on tarkoitettu vapaaehtoisille ja vertaistoimijoille.

24.10.2024, klo 13:00 - 24.10.2024, klo 14:00

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
1.10.2024, klo 07:00 - 22.10.2024, klo 23:59
Osallistujia enintään
50
Lisätietoja antaa
Jenni Rihti 040 820 0597, jenni.rihti@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Teetkö vapaaehtoistyötä tai ohjaatko vertaisryhmiä? Kaipaatko joskus tukea joihinkin arjen haasteisiin tai uutta intoa omaan työhön?

Jos vastasit kyllä, niin tule kuulemaan Arkeen Voimaa-toiminnasta, joka tarjoaa ryhmätoimintaa niin paikallisesti kuin etäyhteyttä hyödyntäen.

Infotilaisuudessa kuulet lisää Arkeen Voimaa-toiminnasta ja sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Arkeen voimaa on ryhmätoimintamalli, joka tarjoaa tukea muun muassa vapaaehtoistoimijoille sekä erilaisia ryhmiä ohjaaville vertaisille. Ryhmiin voi osallistua ympäri Suomea.

Infotilaisuuden aikana on mahdollista kysyä omaa mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Paikka: Teams
Ajankohta: 24.10.
Kellonaika: 13.00–14.00

Ohjaajat: Paikalla ovat mukana Mielenterveyden keskusliiton järjestöasiantuntija ja kouluttaja Jenni Rihti sekä Arkeen Voimaa-ohjelmasta lisää kertomassa Varsinais-Suomen hyvinvointialueen valtakunnallinen koordinaattori Riikka Haumo.
Kenelle: Vapaaehtoisten hyvinvointipäivä on tarkoitettu juuri sinulle, jos oma jaksaminen ja sen ylläpitäminen on tärkeää!

Mukaan mahtuu: 50 hlö
Ilmoittaudu mukaan: viimeistään 22.10. mennessä. Lähetämme kaikille etukäteen ilmoittautuneille linkin edellisenä päivänä.

Mitä maksaa: Tilaisuus on maksuton.


Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.