Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Kokemustoimija työparina - uhka vai mahdollisuus?

Ammattilaisille sosiaali- ja terveysalalla, järjestöissä ja julkisella sektorilla.

26.9.2024, klo 12:00 - 26.9.2024, klo 15:00

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
12.8.2024, klo 07:00 - 25.9.2024, klo 10:00
Osallistujia enintään
40
Lisätietoja antaa
Jonna Rautavirta 040 723 2829, jonna.rautavirta@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Ammattilainen, oletko miettinyt kokemustoimijan ottamista työpariksi tai aloittamassa työskentelyn kokemustoimijan kanssa? Haluaisitko vaihtaa ajatuksia ja kuulla muiden kokemuksia?

Tule keskustelemaan ja kuuntelemaan ajatuksia työskentelemisestä kokemusasiantuntijan kokemustoimijan, vertaisohjaajan tai vapaaehtoisen kanssa.

Webinaarissa käymme läpi teoriaa liittyen kokemustoimijuuteen sekä kerromme mitä hyötyä heidän mukaan ottamisessa on. Minkälaisiin kompastuskiviin ehkä törmätään ja mitä tulisi ottaa huomioon, kun työskentelee heidän kanssansa?

Omat Avaimet 4You -toiminnassa on alusta lähtien ollut vahvasti mukana kokemustoimijuus ja kokemustieto. Nuoret ovat mukana kehittämässä erilaisia työmenetelmiä ja toimintaa sekä osallistuvat ryhmien ohjaamiseen työntekijän työparina. Omat Avaimet 4You-toiminnan kokemustoimija kertoo omasta kokemuksestaan ja mitä kokemustoimijuus on hänelle antanut.

Lisäksi webinaarissa kuulemme ammattilaisten puheenvuorot heidän kokemuksistaan.


Paikka: Teams
Ajankohta: 26.9.
Kellonajat: 12.00-15.00

Kouluttajat: Johanna Kainulainen ja Jonna Rautavirta, Omat avaimet 4You -toiminta ja kokemustoimijat, Johanna Björn - Savon mielenterveysomaiset - FinFami ry sekä Tuija Anttila-Raitanen, Mielihyvin Savo ry
Kenelle: Ammattilaisille sosiaali- ja terveysalalla, järjestöissä ja julkisella sektorilla.

Mukaan mahtuu: 40
Ilmoittaudu viimeistään: 25.9. klo 10 mennessä

Mitä maksaa: Ei mitään!

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.