Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Kokemustoimijan työkalupakki: Luovuus ja rakentavan palautteen antaminen

Kaikille luovasta ilmaisusta kiinnostuneille sekä vapaaehtois- ja vertaistoimijoille, jotka haluavat ohjata luovaa toimintaa.

24.9.2024, klo 13:00 - 24.9.2024, klo 15:00

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
12.8.2024, klo 07:00 - 20.9.2024, klo 23:59
Osallistujia enintään
30
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi tai Jenni Rihti 040 8200 597, jenni.rihti@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Toimitko vertais- tai kokemusasiantuntijatehtävissä tai tehtävissä, joissa kohtaat kokemustoimijoita? Kaipaatko ajatusten avartamista ja työkaluja? Ehkä pohdit, miten voisit oman kokemuksesi avulla tukea muita vastaavassa tilanteessa olevia uudenlaisin tavoin.

Kokemustoimijan työkalupakki -koulutussarja tarjoaa uusia ideoita ja osaamisen täydennystä kokemustoimijoille ja kokemustoimijoiden kanssa työskenteleville, jotka jo tietävät vertaisuuden ja kokemusasiantuntijuuden perusasiat.

Koulutukset ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, ja voit osallistua halutessasi yhteen, kahteen tai vaikka kaikkiin.


Luovuus ja rakentavan palautteen antaminen


Pelottaako omien töiden esille laittaminen? Rohkenisinko jakamaan ajatuksiani? Miten sanoittaisin kokemustani kuvista? Tuoko palautteen antaminen aina mieleen kielteisiä tunteita? Miten erottaa rakentava palaute vahingoittavasta kritiikistä.
 
Tämä koulutus on sinulle, jos haaveilet toisten tukemisesta, ohjaat luovaa toimintaa tai haluat kehittää itseäsi luovan ilmaisun lähteillä ja puhua kuvista.

Verkkopajassa ollaan rakentavan palautteen äärellä, harjoitellaan kuvanlukutaitoa ja kuvista puhumista. Tunnistetaan liiallinen itsekritiikki ja pohditaan mistä se on lähtöisin. Vahvistetaan yhdessä taitoa tukea sekä omaa että toisten luovuutta.

Paikka: Teams
Ajankohta: 24.9.
Kellonajat: 13.00-15.00

Ohjaajat: Jenni Rihti ja Nina Tuittu, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Kaikille luovasta ilmaisusta kiinnostuneille sekä vapaaehtois- ja vertaistoimijoille, jotka haluavat ohjata luovaa toimintaa.

Mukaan mahtuu: 30
Hae mukaan: 20.9. mennessä

Mitä maksaa: Ei mitään!

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.