Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Vapaaehtoisten hyvinvointipäivä

Vapaaehtois- tai vertaistyötä yhdistyksissä tekeville henkilöille, joita kiinnostaa oman hyvinvoinnin kehittäminen.

4.12.2023, klo 09:00 - 4.12.2023, klo 15:00

Ilmoittaudu
JOENSUU
Missä
Hilun paikka, Korttelinkulma, Torikatu 12
Ilmoittautumisaika
9.11.2023, klo 07:00 - 23.11.2023, klo 23:59
Osallistujia enintään
20
Lisätietoja antaa
Jenni Rihti 040 820 0597, jenni.rihti@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Oletko mukana yhdistyksessä vapaaehtoisena tai ohjaatko ryhmiä ja järjestät toimintaa? Onko oman hyvinvoinnin ylläpitäminen sinulle tärkeää ja haluaisitko tavata muitakin vapaaehtoistyötä tekeviä?

Vapaaehtoisten hyvinvointipäivä on tarkoitettu juuri sinulle, jos oma jaksaminen ja sen ylläpitäminen on tärkeää. Hyvinvointipäivän tarkoituksena on muistuttaa itseä omaan jaksamiseen liittyvistä asioista sekä tavata muita samaa vapaaehtoistyötä tekeviä henkilöitä.

Päivän aikana käydään läpi asioita niin yksilötasolla pohdiskellen kuin ryhmässä toimien. Käymme yhteisiä keskusteluja sekä päivän aikana on pienimuotoista liikkumista. Liikkuminen tapahtuu kuitenkin oman jaksamisen mukaan, ei vaadi mitään erityisosaamista. Päivän aikana huolehdimme jaksamisesta myös pitämällä tarvittavan määrän taukoja.

Kurssipäivä: 4.12.
Kellonajat: 9.00-15.00

Ohjaaja: Jenni Rihti, asiantuntija, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Vapaaehtois- tai vertaistyötä yhdistyksissä tekeville henkilöille, joita kiinnostaa oman hyvinvoinnin kehittäminen. Ensisijaisesti tarkoitettu Pohjois-Karjalan alueella toimivien yhdistysten vertaisohjaajille tai vapaaehtoisille.

Mukaan mahtuu: 20
Ilmoittaudu mukaan: 23.11. mennessä

Mitä maksaa: Osallistuminen on maksutonta ja sisältää kahvit ja lounaan. Korvaamme osallistujille kurssi­päivien matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla. Omavastuu matkakuluista on 5 €/suunta/päivä.

OHJELMA

09.00 Tervetuloa! Tutustuminen aamukahvien merkeissä!
10.00 Mikä tekee vapaaehtoistyöstä mukavaa?
11.00 Ryhmissä työskentelyä
12.00 Lounas
13.00 Pienimuotoista liikkumista keskustan tuntumassa pareittain
14.00 Mitä asioita haluan omaan elämääni jatkossa?
15.00 Päivä päättyy

Liitteet

Peruutusehdot

Voit perua osallistumisesi ilman kuluja vielä 23.11. saakka. Jos perut osallistumisesi tämän jälkeen tai peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan peruutuksesta aiheutuvia kuluja 30 €. Mikäli peruutus johtuu terveydellisistä syistä, peruuttamisesta ei aiheudu kuluja.
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.