Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Runoja! Open mic -iltapäivä

Mielenterveysyhdistysten ihmisille ja kaikille omaan mielenterveyteen tukea hakeville, joilla runosuoni sykkii ja jotka kaipaavat iloa ilmaisuun sekä sanojen voimaa pimeään vuodenaikaan.

15.12.2023, klo 13:00 - 15.12.2023, klo 15:30

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
24.10.2023, klo 07:00 - 13.12.2023, klo 23:59
Osallistujia enintään
60
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Löytyykö sinusta runoilijaa? Nautitko sanojen rytmistä? Haluaisitko esittää tai jopa laulaa runosi?  Millaista on lavarunous? Tule mukaan open mic -runotapahtumaan!

Open mic -tapahtumaan voit tulla jakamaan oman runosi tai vain viihtymään ja kuuntelemaan toisten runoutta. Runojen äärelle meitä ohjaa runoilija, kirjailija Anja Erämaja, joka usein löytää itsensä eri taiteenlajien välimaastoista. Ja tuopa Anja mukaan hieman omaakin esitystä!

Ilmoittaudu esiintyjäksi ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat oman runosi julki. Ujoutta ei myöskään tarvitse tässä tapahtumassa pelätä, halutessasi voit antaa runosi jonkun toisen luettavaksi. Oman runon sijaan voi mukaan myös tuoda sinua koskettavan lempirunoilijan tekstin.

Paikka: Zoom
Kurssipäivät: 15.12.
Kellonajat: 13.00–15.30
 
Ohjaaja: Runoilija Anja Erämaja
Kenelle: Mielenterveysyhdistysten ihmisille ja kaikille omaan mielenterveyteen tukea hakeville, joilla runosuoni sykkii ja jotka kaipaavat iloa ilmaisuun sekä sanojen voimaa pimeään vuodenaikaan.

Mukaan mahtuu: 60
Ilmoittaudu mukaan: 13.12. mennessä
 
Mitä maksaa: Ei mitään!

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.