Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Meikämandoliini” – teksteistä biiseiksi – laululyriikan työpaja

Kaikille omaan mielenterveyteen tukea hakeville, jotka kaipaavat uusia ilmaisukeinoja ja haluavat saada oman uniikin äänensä kuuluviin laulutekstien muodossa.

2.11.2023, klo 13:30 - 23.11.2023, klo 15:00

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
20.9.2023, klo 07:00 - 30.10.2023, klo 23:59
Osallistujia enintään
28
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Miten ja mistä laulut syntyvät? Löytyykö mielesi sopukoista ideoita lauluista? Oletko halunnut kirjoittaa oman laulun, mutta et ole uskaltanut? Haluaisitko harjoitella laululyriikoiden tekemistä?
Ja saada äänesi kuuluviin musiikin keinoin? Kaipaatko kannustavaa palautetta ja rohkeutta ilmaista itseäsi? Pidätkö yhteisöllisestä tekemisestä?
 
Tule mukaan rentoon laululyriikan työpajaan!


Tämän työpajan aikana harjoitellaan laululyriikoiden kirjoittamista erilaisin työskentely tavoin. Työstetään kappaleita yhteiskirjoittamalla co-write-sessioissa. Annetaan toisillemme palautetta vahvuuksia ja voimavaroja nostaen. Käydään kevyesti läpi laulunkirjoittajan tekijänoikeusasioita ja kuinka julkaista matalalla kynnyksellä omaa musiikkia verkossa.
 
 
Kurssin ohjaa laulaja-lauluntekijä ja teatteri-ilmaisun ohjaaja (YAMK) Mikaela Mansikkala.
Mikaela Mansikkala & POS: Riisuttu elämä
Mikaela Mansikkala & POS: F2034
Mikaela Mansikkala/ECM: Kuka tahansa meistä
 
Mikaelan motto on: Jokainen elämä on biisin arvoinen.
 
 
Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla valmis lauluntekijä. Laulun kirjoittaminen ei vaadi soittotaitoa eli kuka tahansa voi kirjoittaa biisejä, innostus riittää.
Voit olla rohkea esiin tulija tai voit tulla mukaan myös vain viihtymään – verkkotyöpajassa saat olla turvallisesti omien rajojesi äärellä tai niitä muuttaen.


Paikka: Teams
Kurssipäivät: 2.11. / 9.11. / 23.11.
Kellonajat: 13.30-15.00

Ohjaaja: laulaja-lauluntekijä Mikaela Mansikkala
Kenelle: Kaikille mielenterveysyhdistysten ihmisille ja kaikille omaan mielenterveyteen tukea hakeville, jotka kaipaavat uusia ilmaisukeinoja ja haluavat saada oman uniikin äänensä kuuluviin laulutekstien muodossa.

Mukaan mahtuu: 26
Ilmoittautudu mukaan: 30.10. mennessä. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mitä maksaa: Osallistuminen on maksutonta.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.