Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Hellittämistä itsekriittisille luovin menetelmin

Ammattilaisille, jotka kaipaavat hellittämistä ja työkaluja itsekriittisyyteen, ja ovat kiinnostuneita kokeilemaan luovia menetelmiä.

12.12.2023, klo 09:30 - 12.12.2023, klo 16:00

Ilmoittaudu
HELSINKI
Missä
Taiteen sulattamo, Malmin raitti 17
Ilmoittautumisaika
9.8.2023, klo 07:00 - 5.12.2023, klo 23:59
Osallistujia enintään
24
Lisätietoja antaa
Merja Matilainen 040 450 8256, merja.matilainen@mtkl.fi tai Päivi Tonteri 050 308 8980, paivi.tonteri@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Epäilystä, kriittisyyttä, riittämättömyyttä… Kiusaako päässäsi ääni, joka mollaa kovin sanoin? Haluatko saada aikaan enemmän, kovemmin ja nopeammin? Ehkä haluat tehdä aina ja kaiken oikein, jotta et paljastuisi?  
 
Koulutuksessa tutkimme sisäistä kriitikkoa ja suorittajaa. Opimme itsestämme kokemuksellisesti ja teemme useita erilaisia toiminnallisia ja luovia harjoitteita pehmentääksemme sisäistä kirittäjää ja piiskuria. Opettelemme ilmaisemaan omia rajojamme sekä näyttämään niitä muille. Samalla harjoitamme lempeyttä ja itsemyötätuntoa sitä vaikeaa kohtaan, jota itsessämme kohtaamme.
 
Tässä koulutuksessa me ammattilaiset hellitämme, pehmenemme ja tutkimme itseämme luovin menetelmin - iloa, läsnäoloa ja leikkisyyttä unohtamatta! Harjoitteista saamme kokemuspohjaisia työkaluja asiakkaiden ohjaamisen tueksi.  
 
Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta tai osaamista luovista menetelmistä. Uteliaisuus ja avoimuus kokeilla uusia harjoitteita sekä kiinnostus tutkia itsekritiikkiä ja suorittamista luovin menetelmin riittävät osallistumiseen.


Ajankohta: 12.12.
Kellonajat: 9.30–16.00

Kouluttajat: Annina Kipponen, Merja Matilainen ja Päivi Tonteri, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Ammattilaisille, jotka kaipaavat hellittämistä ja työkaluja itsekriittisyyteen, ja ovat kiinnostuneita kokeilemaan luovia menetelmiä.
 
Mukaan mahtuu: 24
Ilmoittaudu viimeistään: 5.12.
 
Mitä maksaa: Ei mitään!

Liitteet

Peruutusehdot

Voit perua osallistumisesi ilman kuluja vielä 5.12. Jos perut osallistumisesi tämän jälkeen tai peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloittaa Mielenterveyden keskusliitto peruutuksesta aiheutuvia kuluja 30 €. Mikäli peruutus johtuu terveydellisistä syistä, osallistumisen peruuttamisesta ei aiheudu kuluja.
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.