Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Karvakuonon kanssa luonnosta hyvää mieltä

Kadoksissa olevaa itseään ja hukassa olevia voimia etsiville, koirista tykkääville 18-29-vuotiaille, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa työelämästä tai opiskeluista.

7.11.2023, klo 10:00 - 12.12.2023, klo 14:00

Hae
KUUSAMO
Missä
Ruska Laukka - suomenhevospalvelut, Meskusvaarantie 79b
Ilmoittautumisaika
9.8.2023, klo 07:00 - 1.11.2023, klo 23:59
Osallistujia enintään
12
Lisätietoja antaa
Sanna Hyry 040 827 2665, sanna.hyry@mtkl.fi tai Kaika Toivanen 040 867 3748, kaika.toivanen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Saako koiran hellyttävä kuono mielen rauhoittumaan? Rapsuttelu sykkeen laskemaan? Entä kaipaisitko enemmän ulkona liikkumista päiviisi? Ehkä sairastuminen on saanut jäämään kotiin, turhankin paljon? Saisiko ryhmä ja hyvin, hyvin iloinen koira sinutkin liikkeelle?
 
Kurssilla emme keskity ongelmiin, vaan ennen pitkää tuleviin parempiin päiviin. Ulkoilemme yhdessä ja liikumme luonnossa. Koira kulkee mukanamme, häntä heiluen ja nenä väpättäen. Ehkä huomamme kuinka koiran läsnäolo tuo mukanaan iloa ja mielihyvän tunteita. Koiraa saa rapsutella ja sen touhuja on hauska seurailla. Lisäksi teemme pieniä harjoitteita yhdessä koiran kanssa.
 
Pääset myös vaihtamaan pienessä ryhmässä ajatuksia toisten ihmisten kanssa, 
jotka ovat - ihan samoin kuin sinä - kokeneet sairastumisen.  
 
Mukaan voit tulla helposti, vaikka olisit tottumattomampikin luonnossa liikkuja. Ja mukana voit olla omien voimavarojesi mukaan.  


Kurssipäivät: 7.-9.11. ja 12.12.
Kellonajat: 10.00-14.00
Muoto: Kurssilla käydään kotoa käsin

Ohjaajat: Eläinavusteinen valmentaja, kuntoutussuunnittelija Sanna Hyry Mielenterveyden keskusliitto, työparinaan Sisu-koira, 2,5-vuotias englanninspringerspanieli sekä Kaika Toivanen, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Kadoksissa olevaa itseään ja hukassa olevia voimia etsiville, koirista tykkääville 18-29-vuotiaille, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa työelämästä tai opiskeluista.

Miten mukaan kurssille

Mukaan mahtuu: 12
Hae mukaan: 1.11. mennessä
Mahduinko mukaan: Kerromme sinulle 2.11.

Mitä maksaa: Ei mitään!
Matkakulut: Korvaamme osallistujille hakemusta vastaan kurssipäivien matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla. Omavastuu matkakuluista on 5 €/suunta/päivä. Paikallisyhdistys Kuusamon Mielenterveyden Tuki ry tarjoaa maksuttoman kyydin kurssipaikalle heille, jolla ei ole kyytiä.
Huom! Yli 50 km päästä tuleville mahdollisuus maksuttomaan majoitukseen.


Paperinen hakulomake osoitteeseen:
Mielenterveyden keskusliitto
Oulun aluetoimisto
Sanna Hyry
Kirkkokatu 23 B 1
90100 Oulu

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.