Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Elefantti palasissa?: Kaikki mokaa – mitä sitten?

Opiskelijoille, jotka pohtivat omaa mielenterveyttä ja kaipaavat helpotusta jännittämiseen tai sisäisen suorittajan vaimentamiseen.

5.10.2023, klo 17:00 - 5.10.2023, klo 19:00

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
9.8.2023, klo 07:00 - 4.10.2023, klo 10:00
Osallistujia enintään
295
Lisätietoja antaa
Paula Paloheimo 050 355 6389, paula.paloheimo@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Jättäydytkö aina taustalle, koska ajatuskin ryhmän huomiosta saa hermot riekaleiksi? Saako mokaamisen pelko välttelemään esiintymistä? Tai viekö sisäinen suorittaja ilon opinnoista? Miten olla kiltimpi itselle, tyytyä keskinkertaisuuteen ja uskaltaa avata suunsa ilman epäonnistumisen pelkoa?  Saat työpajoista keinoja kehoa pusertavaan jännitykseen ja mieltä musertavaan mokaamisen pelkoon.

Käsiä kuumottaa, kainalot hikoavat? Kaikuuko päässä en osaa, en pysty? ja mieli täyttyy epäilyistä ja jännityksestä. Meistä moni on kokenut saman. Miten kömpiä pelkojen yli, uskaltaa astua pois tutusta, päästää irti mukavuudesta ja sietää epävarmuutta?
 
Luennolla löydämme uusia keinoja epämukavuusalueella selviytymiseksi ja kuulemme kokemuspuheenvuoroja siitä, miten jännityksen kanssa oppii elämän. Tutustumme ihmisten erilaisiin selviytymismekanismeihin ja tapoihin rakentaa omaa mukavuusaluetta haastavissa tilanteissa jännityksestä huolimatta. Lisäksi pureudumme siihen, mihin jokainen meistä voi omalta osaltaan vaikuttaa. Mokataan ja moikataan yhdessä!
 

Paikka: Zoom
Ajankohta: 5.10.
Kellonajat: 17.00-19.00

Kenelle: Opiskelijoille, jotka pohtivat omaa mielenterveyttään ja kaipaavat helpotusta jännittämiseen tai sisäisen suorittajan vaimentamiseen sekä opinnoista vielä haaveileville.

Mukaan mahtuu: 295
Ilmoittaudu mukaan: 4.10. klo 10 mennessä.
 
Mitä maksaa: Ei mitään!
 
 
OHJELMA
 
17.00 Tervetuloa!                                                                                                                   
17.10 Miten pärjätä jännityksen kanssa?
Alina, kokemuspuhuja
17.30 Sinä riität, ja jää vähän ylikin! Mukavuusalueelta elämysalueelle ja takaisin
Pia Koponen, palautumisvalmentaja ja kouluttaja, Kulttuuriosuuskunta Kaje
 
18.30 Jännittämisestä heittäytymiseen
Tiia, kokemuspuhuja
 19.00 Loppu

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.