Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Ruokaviraston Aineellinen apu -hankkeen esittely

Yhdistysten työntekijöille ja muille hankkeesta kiinnostuneille

6.4.2023, klo 10:00 - 6.4.2023, klo 11:00

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
30.3.2023, klo 07:00 - 5.4.2023, klo 10:00
Osallistujia enintään
100
Lisätietoja antaa
Silja Lepistö 040 5000 822, silja.lepisto@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Ruokavirasto on avannut Euroopan sosiaalirahasto plussasta (ESR+) rahoitettavan aineellisen avun ensimmäisen hankehaun. Hakuaika on 13.3.–8.5.2023. Mielenterveyden keskusliitto on mukana avustushaussa, mutta myös yhdistykset voivat itse hakea mukaan suoraan avustuksen piiriin. Tästä lisää torstain Teams-tilaisuudessa.


Aika: 6.4. klo 10.00-11.00
Paikka: Teams
Kenelle: Yhdistysten työntekijöille ja muille hankkeesta kiinnostuneille

Tietoa hankkeesta

Rahoitettavissa hankkeissa jaetaan 40 euron arvoisia päivittäistavarakaupan maksukortteja vähävaraisille avunsaajille. Lisäksi hankkeissa toteutetaan liitännäistoimenpiteitä eli avunsaajien neuvontaa ja ohjaamista muiden tukipalvelujen pariin. Maksukorttien toimittajia ovat Ruokaviraston lupajärjestelyn vähimmäisvaatimukset täyttävät korttitoimittajat. Hanketoteuttajan tulee tehdä tilaussopimus kaikkien korttitoimittajien kanssa.

Hankehakemuksia voivat jättää julkisoikeudelliset yhteisöt ja yksityisoikeudelliset oikeushenkilöt, kuten esimerkiksi järjestöt, seurakunnat, kunnat tai hyvinvointialueet. Hankehakija kuvaa jo hankehakemuksessa suunnitelman maksukorttien jakamisesta ja liitännäistoimien toteuttamisesta.
Jos hankkeessa on mukana hanketoteuttajan lisäksi organisaation paikalliset toimijat tai muut yhteistyökumppanit, hakemuksen jättää ainoastaan hanketoteuttaja. Ryhmähankkeissa hakemuksen jättävät myös hankkeen osatoteuttajat.

Hankkeissa ensisijaisena kohderyhmänä ovat työttömät vähävaraiset henkilöt ja heidän kotitalouteensa kuuluvat henkilöt.

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.