Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Hyvää mieltä koirasta

Kadoksissa olevaa itseään ja hukassa olevia voimia etsiville ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi.

13.4.2023, klo 13:00 - 3.5.2023, klo 14:30

Hae
OULU
Missä
Klubitalo Pönkkä, Saunaranta 12
Ilmoittautumisaika
28.3.2023, klo 16:00 - 5.4.2023, klo 14:00
Osallistujia enintään
8
Lisätietoja antaa
Sanna Hyry 040 827 2665, sanna.hyry@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Tuntuuko, että mieli on matalalla? Kaipaisit jotain tekemistä ja vinkkejä mielialan nostamiseen? Ovatko koirat sinulle tuttuja ja tuntuuko, että voisit saada iloa ryhmästä, jossa on mukana hyvin, hyvin iloinen koira?
 
Hyvää mieltä koirasta – ryhmässä käsittelemme yhdessä asioita, joista voisit saada lisää hyvää mieltä elämään.
Puhutaan niistä asioista, joista voisi saada lisää mielihyvää, miten omaa mielialaa voi tarkastella ja miten muista ihmisistä voi saada tukea. Koiran läsnäolo kurssilla tuo jo mukanaan iloa ja mielihyvän tunteita. Koiraa saa rapsutella, seurailla sen touhuja ja teemme pieniä harjoitteita koiran kanssa.
 
Luvassa mukavaa yhdessä tekemistä, toisiin tutustumista ja keskustelua ja harjoituksia oman mielialan parantamiseen liittyen. Tapaamisen lopuksi halukkaat voivat lähteä mukaan pienelle lenkille koiran kanssa.
 

 
Kurssipäivät: 13.4. / 20.4. / 3.5.
Kellonaika: 13.00-14.30
Ohjaaja: Eläinavusteinen valmentaja, kuntoutussuunnittelija Sanna Hyry, työparinaan Sisu-koira, vajaa 2-vuotias englanninspringerspanieli.

Kenelle: Kadoksissa olevaa itseään ja hukassa olevia voimia etsiville ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi.  Voit olla eläkkeellä, kuntoutustuella, työttömänä tai sairauslomalla.

Mukaan otetaan: 8 henkilöä
Hae mukaan: 5.4. klo 14 mennessä
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.