Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Veturipäivät - Liikkumisen ja luovuuden poluilla

Mielenterveyden keskusliiton ja jäsenyhdistystemme jo toiminnassa oleville vertaisohjaajille ja – neuvojille sekä kokemusasiantuntijoille, jotka kaipaavat tukea jaksamiseen sekä työvälineitä toiminnan ja itsensä kehittämiseen.

14.9.2022, klo 11:00 - 15.9.2022, klo 15:00

Hae
TAMPERE
Missä
Varalan urheiluopisto, Varalankatu 36
Ilmoittautumisaika
9.8.2022, klo 07:00 - 26.8.2022, klo 23:59
Osallistujia enintään
24
Lisätietoja antaa
Tarja Tikkanen 040 450 8630, tarja.tikkanen@mtkl.fi tai Päivi Tonteri 050 308 8980, paivi.tonteri@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Haluatko uusia ideoita vertaisena ja kokemusasiantuntijana toimimiseen? Voisiko sanoilla leikkiminen olla sinun juttusi? Löytyisikö luonnosta uutta energiaa? Haluatko verkostoitua toisten vertaisten kanssa?
 

Vertaisohjaajana ja kokemusasiantuntijana tulee tilanteita, joissa haluaa kehittää omaa luovuuttaan ja saada uusia ideoita. Miten kehittää itseään? Kuinka saada toimintaan mukaan kirjoittamisen iloa tai luonnosta ja liikkumisesta uutta energiaa? Tuntuuko, että olisi tarvetta saada kokoontua vertaisten kesken?
 
Veturi-päivillä tähän kaikkeen on mahdollisuus! Harjoittelemme yhdessä uusia toiminnallisia menetelmiä, haemme lisää jaksamista liikkumalla luonnossa sekä tapaamalla toisiamme.
 
Osallistujat pääsevät mukaan kolmeen erilaiseen työpajaan:
 
  1. Sanan- ja kuvan polku
  2. Liikkumisesta ja luonnosta energiaa itselle ja toisille
  3. Voimaa vertaisuudesta
 
Lisäksi vaihdamme keskenämme kokemuksia, ajatuksia ja ideoita. Ja totta kai myös virkistäydymme.


Kurssipäivät: 14. - 15.9.
Kellonajat: 14.9. aloitamme lounaalla klo 11.00 ja 15.9. lopetamme klo 15

Kouluttajat: Kati Rantonen, Tarja Tikkanen, Päivi Tonteri ja Nina Tuittu, Mielenterveyden keskusliitto sekä vertaisohjaajat
Kenelle: Mielenterveyden keskusliiton ja jäsenyhdistystemme jo toiminnassa oleville vertaisohjaajille ja – neuvojille sekä kokemusasiantuntijoille, jotka kaipaavat tukea jaksamiseen sekä työvälineitä toiminnan ja itsensä kehittämiseen.

Mukaan mahtuu: 24
Hae mukaan: 26.8. mennessä
Mistä tiedän, mahduinko mukaan: ilmoitamme sinulle 30.8.

Mitä maksaa: Osallistuminen on maksutonta ja sisältää täysihoidon: majoittuminen 2 hh huoneissa 14.9.–15.9. Mikäli tarvitset majoittumista 13.9–14.9. väliselle yölle, vastaat yöpymisen varaamisesta ja kuluista itse.

Korvaamme osallistujien matkakulut julkisella liikenteellä.

Liitteet

Peruutusehdot

Voit perua osallistumisesi ilman kuluja 5.9. asti. Jos perut osallistumisesi tämän jälkeen tai peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloittaa Mielenterveyden keskusliitto peruutuksesta aiheutuvia kuluja 50 €. Mikäli peruutus johtuu terveydellisistä syistä, osallistumisen peruuttamisesta ei aiheudu kuluja. Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi, mikäli se on tapahtuman kohderyhmän kannalta mahdollista.
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.