Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Katse yksinäisyyden taustalle

Kaikille mielenterveysyhdistysten ihmisille, jotka kaipaavat tietoa, tukea ja keinoja joko omaan yksinäisyyteen tai tueksi toisen yksinäisyyteen.

20.4.2022, klo 10:00 - 18.5.2022, klo 12:00

Ilmoittaudu
Verkko
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
30.3.2022, klo 07:00 - 18.4.2022, klo 23:59
Osallistujia enintään
50
Lisätietoja antaa
Jenni RIhti 040 8200 597, jenni.rihti@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Viitenä keskiviikkona suunnataan katseet yksinäisyyden taustalle ja etsitään keinoja löytää välineitä joko oman tai toisen yksinäisyyden lievittämiseksi. Yksinäisyyttä koetaan hyvin monin eri tavoin ja eri elämänvaiheissa, mutta yhteistä on, että apua siihen on saatavissa.
 
Katse yksinäisyyden taustalle -koulutus pyrkii lempeästi ohjaamaan katseen keinoihin, joilla kuka tahansa voi vaikuttaa omaan yksinäisyyden tunteeseen.
 
Koulutus soveltuu erinomaisesti muun muassa yhdistystoimijoille ja henkilöille, jotka kohtaavat työssään yksinäisyyttä kokevia ihmisiä, mutta mukaan voi tulla kuka vaan, joka on kiinnostunut aiheesta tai tuntee tarvetta saada lisätietoa yksinäisyydestä.
Koulutuksen aikana sekä tehdään harjoituksia että käydään keskusteluja. Koulutuksessa hyödynnetään HelsinkiMission Yksinäisyys-tehtäväkirjaa.
 
Koulutuksessa ilmoittaudutaan kokonaisuuteen ja toiveena olisi, että pystyisi olemaan mukana kaikki kerrat. Jos et kuitenkaan pääse kaikille kerroille mukaan, voit halutessasi saada tehtäviä niille kerroille, joilta joudut olemaan poissa. Tehtävien tekeminen on täysin vapaaehtoista.


Paikka: Teams
Ajankohta: keskiviikkoisin 20.4. / 27.4. / 4.5. / 11.5. ja 18.5.
Kellonajat: 10.00 – 12.00

Ohjaaja: Jenni Rihti
Kenelle: Kaikille mielenterveysyhdistysten ihmisille, jotka kaipaavat tietoa, tukea ja keinoja joko omaan yksinäisyyteen tai tueksi toisen yksinäisyyteen.

Mukaan mahtuu: 50
Ilmoittaudu mukaan: 18.4. mennessä

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.