« Takaisin

STEA-avustukset

Yhdistysrekisteriin rekisteröidyt yleishyödylliset yhdistykset ja säätiöt, joiden tarkoituksena on terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen, voivat hakea STEA:n avustuksia. STEA edellyttää hakijoilta muodollisen avustuskelpoisuuden lisäksi kattavaa jäsenistöä tavoitteisiin ja laajuuteen suhteutettuna.

STEA ei myönnä avustuksia valtion virastolle, kunnalle, seurakunnalle tai yksityishenkilölle eikä pääsääntöisesti myöskään osakeyhtiöille, osuuskunnille tai sosiaalisille yrityksille. Avustus ei saa yhdessä muiden julkisten avustusten kanssa ylittää Euroopan yhteisön tai Suomen lainsäädännössä säädettyä valtionavustuksen tai julkisen tuen enimmäismäärää.

STEA-avustusten hakuajat

Hakuaika on kaksi kertaa vuodessa. Toukokuussa haetaan uusia avustuksia ja syyskuussa jatkoavustuksia. Avustuksia myönnetään vuodeksi kerrallaan. Tarkemmat tiedot hakuajoista ja hakuprosessista löytyvät STEA:n sivulta.

Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistykset, jotka eivät saa suoraan tukea STEA:ltä, voivat hakea yhdistysavustusta liitolta. Lue lisää täältä.

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter