« Takaisin

RAY-avustukset

ray_tukee_hyvia_tekojaYhdistysrekisteriin rekisteröidyt yleishyödylliset yhdistykset ja säätiöt, joiden tarkoituksena on terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen, voivat hakea Raha-automaattiyhdistyksen avustuksia. RAY edellyttää hakijoilta muodollisen avustuskelpoisuuden lisäksi kattavaa jäsenistöä tavoitteisiin ja laajuuteen suhteutettuna.

RAY ei myönnä avustuksia valtion virastolle, kunnalle, seurakunnalle tai yksityishenkilölle eikä pääsääntöisesti myöskään osakeyhtiöille, osuuskunnille tai sosiaalisille yrityksille. Avustus ei saa yhdessä muiden julkisten avustusten kanssa ylittää Euroopan yhteisön tai Suomen lainsäädännössä säädettyä valtionavustuksen tai julkisen tuen enimmäismäärää.

RAY-avustusten hakuajat

Hakuaika on kaksi kertaa vuodessa. Toukokuussa haetaan uusia avustuksia ja syyskuussa jatkoavustuksia. Avustuksia myönnetään vuodeksi kerrallaan. Tarkemmat tiedot hakuajoista ja hakuprosessista löytyvät RAY:n sivulta.

Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistykset, jotka eivät saa suoraan tukea RAY:ltä, voivat hakea yhdistysavustusta liitolta. Lue lisää täältä.

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter