« Takaisin

KKI-ohjelman tuet

Kunnossa kaiken ikää eli KKI-ohjelman tavoitteena on lisätä työikäisten terveyttä ja hyvinvointia kannustamalla ja edesauttamalla arkiliikunnan, liikunnan harrastamisen ja terveellisten ruokailutottumusten lisä ämistä.

KKI-ohjelma pyrkii luomaan, kehittämään ja ylläpitämään terveysliikunnan verkostoja ja arkiliikunnalle suotuisia ympäristöjä. KKI-ohjelma on ollut mukana aktivoimassa suomalaisia liikkumaan jo vuodesta 1995 lähtien.

KKI-ohjelma jakaa kolmenlaista taloudellista tukea, joilla on eri painotukset ja hakuajat.

1) KKI-hanketuki

Hanketuki on tarkoitettu paikallisille toimijoille, jotka järjestävät liikuntatoimintaa aloittelijoille ja uudenlaisia keinoja kehittämällä kannustavat liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikunnan harrastamiseen. Tukihaku on avoin kaikille rekisteröidyille yhteisöille ja sitä voi hakea kaksi kertaa vuodessa, maaliskuussa ja ja syyskuussa.

2) KKI-koulutustuki

Koulutustuki on suunnattu vertaisohjaajien liikuntakoulutukseen ja liikuntaneuvontaa edistävään koulutukseen. Tavoitteena on edesauttaa matalan kynnyksen liikuntaryhmien toimintaa ja liian vähän liikkuvien työikäisten aktivoimista säännölliseen liikuntaan. Koulutustuessa on jatkuva haku.

3) KKI-kehittämishanketuki

Kehittämishanketukea myönnetään hankkeille, jotka kehittävät poikkihallinnollista yhteistyötä ja pitkäjänteisiä laajempia toimintamalleja, joiden avulla edistetään KKI-ohjelman tavoitteita. Kehittämishanketuen hakuaika on 1.9.-31.3.

 

 

uusi kki-logo

 

Lisätietoja:

Liikuntasihteeri Kati Rantonen
Mielenterveyden keskusliitto
puh. 046 920 6427
kati.rantonen(at)mtkl.fi

KKI / Hankevalmistelija Anna Puurunen
puh. 050 441 4025
anna.puurunen(at)likes.fi
www.kkiohjelma.fi

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter