« Takaisin

Liittokokous 2017

Liittokokous_FacebanneriLiittokokous uusi hallitus ja valtuusto

Liittokokouksessa valitaan liiton luottamushenkilöt seuraavaksi kolmeksi vuodeksi

Joka kolmas vuosi kokoontuva liittokokous on Mielenterveyden keskusliiton ylin päättävä elin. Helsingissä sijaitsevaan hotelli BEST WESTERN PLUS Hotel Haagaan odotetaan 20.–21.5.2017 pariasataa yhdistysten lähettämää liittokokousedustajaa tekemään päätöksiä.

Kokouksen tehtävänä on mm. käsitellä hallituksen laatima katsaus edellisten kolmen vuoden toiminnasta, valita liiton puheenjohtaja ja kahdeksan hallituksen jäsentä sekä liittovaltuuston puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja varsinaiset jäsenet, joita on kaksikymmentäviisi.

Kokous päättää myös varsinaisten jäsenten ja kannatusjäsenten jäsenmaksuista sekä käsittelee jäsenyhdistysten esiin nostamat asiat ja hallituksen niihin antamat lausunnot.

Ehdokasasettelu jatkuu kokouksessa

Liittokokouksessa valitaan liiton luottamushenkilöt seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Ehdokasasettelu on sääntöjen mukaan tehtävä kirjallisesti huhtikuun ensimmäiseen päivään mennessä.  Ehdokkaat asettaa yhdistys.
Liittokokous ei kuitenkaan ole ehdokasasetteluun sidottu, toisin sanoen paikan päällä voi vielä asettaa ehdokkaita.
Lista määräaikaan mennessä asetetuista ehdokkaista ja tieto siitä, mikä yhdistys on ehdotuksen takana päivitetään nettiin huhtikuun alussa.  Ehdokkaita voi siis tulla kokouksessa lisää.

Liittokokoukseen on valmistauduttu

Kuluneen kevään aikana on pidetty liittokokoukseen valmistavia tilaisuuksia eri puolilla maata: Kuopiossa, Lahdessa ja Oulussa. Muutaman tunnin tapahtumissa on käyty läpi liittokokoukseen valmistautumista ja kokouksen kulkua.

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa!

Lisätietoja:

Liittokokousasiat:
yhdistyskoordinaattori Helena Koskelo-Suomi, 050 362 7637, helena.koskelo-suomi@mtkl.fi.

Majoitus ja ruokailu:
johdon assistentti Eija Tuominen, 040 525 7252, eija.tuominen@mtkl.fi.

Tiedotus:
viestintäpäällikkö Sirkku Immonen, 040 124 4700, sirkku.immonen@mtkl.fi.

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter