« Takaisin

Jäsenetuudet

Tulosta kooste kaikista jäsenyhdistysten ja niiden henkilöjäsenten eduista ja palveluista:
Jäsenedut kooste 2018

Hyödynnä Holiday clubin talven lisäalennus

Talven lisäetuna -25 % majoituksesta
Tarjous on voimassa 29.3.2018 saakka kylpylähotelleissa ja Villas-huoneistoissa Holiday
Club Caribiassa ja Saimaalla. Tarjous koskee uusia varauksia. Alennus lasketaan päivän
majoitushinnasta. Villaksessa minimiviipymä 2 yötä. Lisätietoa alennuksesta TÄSTÄ.

 

Sinun etusi jäsenyhdistyksen jäsenenä

  • Revanssi-lehti neljä kertaa vuodessa.
  • Tunne ja mieli -lehti kuusi kertaa vuodessa jäsenhintaan 30 € / vuosi (kesto- tai määräaikaistilaus, norm. 57 / 75 €).
    Mainitse tilauksen yhteydessä jäsenyydestäsi. Tee tilaus sähköpostilla tilaajapalvelu@mtkl.fi tai soittamalla p. 09 8566 8349.
  • Jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy Mielenterveysmessuille. Messuilla on runsaasti ohjelmaa, monipuolinen näyttely, yleisöluentoja ja viihdettä.
  • Alennuksia vaihtuvien yhteistyökumppaneiden palveluista: tällä hetkellä Holiday Club -kohteissa (kylpylä, hotelli tai loma-asunto) 15 % majoitusalennus jäsenkoodilla

Jäsenyhdistykseen kuulumalla annat samalla valtakirjan Mielenterveyden keskusliitolle tärkeään edunvalvontatehtäviin, joita ovat mm:

  • valvoa ja ajaa mielenterveyspotilaiden, mielenterveyskuntoutujien ja heidän läheistensä oikeuksia yhteiskunnassa.
  • toimia asiantuntijana heitä koskevissa kysymyksissä ja kehittää tarvittavia palveluja.
  • tarjota koulutuksia, neuvontapalveluja ja valmennusta, jotta jokaisella mielenterveysongelmia kohdanneella olisi mahdollisuuksia kuntoutumiseen.

 

Revanssi-lehti

Revanssi_16-2_Kansi

Revanssi on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä 24-sivuinen jäsenlehti, joka lähetetään kaikille Mielenterveyden keskusliiton henkilöjäsenille. Revanssin jutut käsittelevät ja esittelevät ajankohtaisia aiheita, tapahtumia, kursseja ja henkilöitä liiton, jäsenyhdistysten ja yleisesti mielenterveystyön toiminnassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tunne & Mieli -lehti

TJM_1603_kansi_tilaus 403x534

Tunne & Mieli on Mielenterveyden keskusliiton omistaman Vireä Mieli Oy:n julkaisema aikakauslehti, jonka aihealueet keskittyvät mielenterveyteen, kehon ja mielen hyvinvointiin, ihmissuhteisiin ja henkiseen kasvuun. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja tilausmyynnin lisäksi sitä myydään irtonumerona Lehtipisteen myyntipaikoissa kautta maan. Voit tilata lehden täältä.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter