Uusi Käsikädessä ilmestynyt – Johanna Korhonen: Syrjinnästä pitää puhua

3.12.2014Kasikadessa_14-6_kansi

Uusimmassa  Käsikädessä-lehdessä toimittaja Johanna Korhonen kertoo, miksi syrjinnästä on ehdottomasti puhuttava ääneen.

Korhonen itse joutui syrjinnän kohteeksi kuutisen vuotta sitten. Korhonen on päättänyt valita avoimuuden linjan, ja mediakohusta tai raskaasta oikeusprosessista huolimatta hän tekisi kaiken uudelleen.

Lisäksi  lehden aiheina on muun muassa tunnetilojen käsittely osana positiivista psykologiaa, väkivallan uhka työpaikoilla, tarinat uranvaihdoksista, auttamistyö Egyptissä, perheen sosiaaliturva Ruotsissa sekä Psykiatrisen hoidon historia -juttusarjan kakkososa, joka käsittelee sairaala- ja lääkehoidon alkamista Suomessa.

Käsikädessä on aikakauslehti, joka tarjoaa tietoa, tukea ja toivoa elämässä selviytymisen tiellä.
Lehti jakaa tavallisten ihmisten elämänkokemuksia ja tarjoilee hyvän mielen vinkkejä. Joka lehdessä on kolumneja, terveysuutisia ja ristikko.

Lehden saa itselleen tilaamalla, kasikadessa.fi tai puh. 045 127 1747 (ti-to klo 13-15). Tämän laadukkaan, 6 kertaa vuodessa ilmestyvän aikakauslehden julkaisija on Mielenterveyden keskusliitto, ja lehden tuotto käytetään liiton tekemään mielenterveystyöhön.

 

Lue lisää >>

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter