Tarmo Raatikainen Mielenterveyden keskusliiton uusi liittovaltuuston puheenjohtaja

Mielenterveyden keskusliiton liittokokous valitsi Kuusamon Mielenterveyden Tuki ry:n puheenjohtajan Tarmo Raatikaisen liittovaltuuston puheenjohtajaksi seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Uusi liiton hallitus valittiin lauantaina 17.5.2014.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin 17.5.2014 kansanedustaja Kari Tolvanen. Hallituksen jäseniksi valittiin Esa Nordling, Heidi Järvinen, Jyrki Nieminen, Ilkka Malinen, Satu Ojala, Merja Saksanen, Markus Lustig ja Mirva Heino-Laikku.  Järvinen, Nieminen ja Malinen olivat myös edellisen hallituksen jäseniä, uusia jäseniä on viisi. Hallitus valitsee myöhemmin keskuudestaan varapuheenjohtajan.

Joka kolmas vuosi kokoontuva liittokokous on Mielenterveyden keskusliiton ylin päättävä elin.

Mielenterveyden keskusliitto ry on mielenterveyspotilaiden ja -kuntoutujien sekä heidän läheistensä itsenäinen kansalaisjärjestö. Siihen kuuluu 190 jäsenyhdistystä eri puolilla Suomea ja niiden kautta yli 22 000 henkilöjäsentä. Liittokokous on sen ylin päättävä elin. Mielenterveyden keskusliitto on Euroopan suurin mielenterveysalan kansalaisjärjestö. Mielenterveyden keskusliiton toiminnan päärahoittaja on Raha-automaattiyhdistys.

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter