Tarmo Raatikainen Kuusamosta Mielenterveyden keskusliiton puheenjohtajaksi

Mielenterveyden keskusliiton liittokokous valitsi tänään Helsingissä uudeksi puheenjohtajakseen kuusamolaisen luokanopettajan ja kaupunginvaltuutetun Tarmo Raatikaisen. Hän on aiemmin toiminut liiton valtuuston puheenjohtajana.

 

TarmoRaatikainen2

Raatikainen on Kuusamon Mielenterveydentuki ry:n puheenjohtaja, vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu ja toiminut yli 20 vuotta erilaisissa kunnan, seurakunnan ja järjestöjen luottamustehtävissä. Hän toimi Mielenterveyden keskusliiton liittovaltuuston puheenjohtajana 2014-2017.

Raatikainen painottaa mielenterveyskuntoutujien äänen kuulumista yhteiskunnassa ja erityisesti sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistuksessa.

”Mielenterveysyhdistyksiä on 160 eri puolilla Suomea. Ne ovat tulevien maakuntien päättäjille erinomaisia yhteistyökumppaneita, kun haetaan asiakkaiden näkemyksiä ja kokemusasiantuntijuutta sote-palvelujen järjestämiseen ja kehittämiseen”, Raatikainen sanoo.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Tarmo Raatikainen, Mielenterveyden keskusliitto, puh. 041 548 3605

 

Mielenterveyden keskusliitto on mielenterveyskuntoutujien ja heidän läheistensä kansalaisjärjestö. Joka kolmas vuosi kokoontuva liittokokous on järjestön ylin päättävä elin. Liittokokous pidetään tänä vuonna 20.-21.5. Helsingissä. Paikalla on 140 edustajaa mielenterveysyhdistyksistä eri puolilta Suomea. Yhteensä liitossa on 160 jäsenyhdistystä ja niissä 17 000 jäsentä.

Kuva: Sami Seppänen

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter