Syksyn 2018 kurssiopas on ilmestynyt

Mielenterveyden keskusliiton syksyn 2018 Uusi alku -kurssiopas on julkaistu. Samalla käynnistyi ilmoittautuminen kursseille.

Tarjolla on entistä monipuolisempi kurssivalikoima, joka tarjoaa käytännön työkaluja, tukea, tietoa ja keinoja psyykkisestä sairaudesta toipuville ja heidän perheilleen, alan ammattilaisille sekä kuntoutujille, jotka haluavat auttaa toisia. Kurssitoiminnan pohjalla vaikuttaa vahvasti jo yli 20 vuoden ajan kehitetty voimavarapohjainen asiakastyö, jonka perustana on tiivis yhteistyö kokemusasiantuntijoiden kanssa.

Kaikille avoimet Hyvinvoinnin iltakoulu -luennot laajenevat syksyllä Helsingistä ja Turusta myös Kuopioon, Ouluun ja Tampereelle. Luennoilla käsitellään monipuolisia, keskustelua herättäviä ja ajankohtaisia aiheita, kuten kehopositiivisuutta, tunnetaitoja, sisäistä motivaatiota ja häpeää.

Luentoja ja kursseja on syksyllä yhteensä 34 paikkakunnalla ympäri Suomea, ja suuri osa tapahtumista toteutetaan yhteistyössä paikallisten, alueellisten tai valtakunnallisten mielenterveysyhdistysten kanssa.

Mtkl_Kurssit_syksy18_Kansi

Selaile sähköistä kurssiopasta: https://issuu.com/mtkl/docs/uusi_alku_kurssiopas_syksy_2018

Kurssiopas pdf:änä: Kurssiopas 2018 syksy

Tapahtumakalenteri: https://kurssikalenteri.mtkl.fi/

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter