SuomiAreenan Erimingle kohtauttaa päättäjät, työttömät ja kuntoutujat

SuomiAreenan avajaispäivänä, maanantaina 10.7., järjestettävän Eriminglen tavoitteena on koota yhteen eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä.

 

Kutsu Erimingleen on kohdistettu niin eri-ikäisille työttömille, poliittisille päättäjille, mielenterveyskuntoutujille kuin yrityselämän edustajillekin. Ihmiset kutsutaan viihtymään, tapaamaan toisiaan ja jakamaan kokemuksiaan.

– Ajatus on luoda tila, jossa ihmiset katsovat toisiaan silmiin ja silmien tasolta taustoista riippumatta. Kaikki ovat asiantuntijoita, ihmisenä elämisen kokemusasiantuntijoita, kuvaa tilaisuuden luonnetta arkkipiispa Kari Mäkinen.

Eriminglen järjestävät yhdessä Suomen evankelis-luterilainen kirkko, Tatsi, Mielenterveyden keskusliitto, SOSTE, Vates-säätiö sekä porilaiset työttömät ja mielenterveyskuntoutujat. Tilaisuuden avaa arkkipiispa Kari Mäkinen. Seurustelun lomassa ohjelmassa on musiikkia sekä puheenvuoroja. Tarjoilut on tehty hävikkiruokaa hyödyntäen.

Erilainen mingle järjestetään maanantaina 10.7. klo 16–18 Keski-Porin kirkossa (Hallituskatu 1, Pori).

Kaikki ovat tervetulleita. Ilmoittautuminen osoitteessa https://www.facebook.com/events/1083813515096296/?ref=ts&fref=ts

#erimingle

 

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter