Sisäinen ääni -opas päivittyi

opas-kansi-etupuoli-uusiSuomen Moniäänisten Sisäinen ääni -oppaasta on yhdistyksen 20-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistu uudistettu painos. Oppaaseen on koottu tietoa mielen sisäisten äänien kuulemisesta ja siitä, miten äänien kanssa voi oppia tulemaan toimeen.

Uudistettuun oppaaseen on lisätty kuvauksia keinoista, joilla voi hallita ääniä, ja ääniä kuulevien läheisille suunnatut ohjeet on suurimmaksi osaksi uusittu. Myös osio, jossa kuvaillaan ääniä kuulevien selviytymiskokemuksia, on uusittu kokonaan. Lisäksi uudistetussa oppaassa on tietoa harhaluuloista eli epätavallisista uskomuksista.

Opas on tarkoitettu erityisesti ääniä kuuleville sekä heidän läheisilleen ja tukijoilleen. Siitä hyötyvät myös ammattilaiset, jotka ovat tekemisissä ääniä kuulevien kanssa.

Sisäinen ääni -oppaan voi lukea ja tulostaa osoitteesta www.moniaaniset.fi/aanien-kuuleminen/sisainen-aani-opas/.

Samasta osoitteesta voi myös tilata oppaan paperiversiona hintaan 5 € (sisältää postikulut). Moniäänisten uudet jäsenet saavat oppaan liittymislahjaksi. Yhdistys lahjoittaa 20-vuotisjuhlan kunniaksi yhden oppaan kaikille Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistyksille.

Lisätietoa Suomen Moniääniset ry:stä

www.moniaaniset.fi
www.facebook.com/moniaaniset/
www.tukinet.net/tiedotteet/nayta.tmpl?id=98
Toimisto: 040-830 9663 tai toimisto@moniaaniset.fi

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter