« Takaisin

Mestaruusturnaus 2017

Mestaruusturnaus_2017

Mielenterveyden keskusliiton Mestaruusturnaus 27.-28.5.2017 Tampereella

Mielenterveyden keskusliiton mestaruusturnaus kokoaa mielenterveysalan joukkueita pelaamaan Tampereelle salibandya ja futsalia. Lauantaina Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa (D-halli) ratkotaan salibandyn mestaruudet kahdessa eri sarjassa ja sunnuntaina on vuorossa futsal.
Tapahtumaan tulee noin 300 pelaaja eri puolelta Suomea. Joukkueet ovat MTKL:n paikallisyhdistysten joukkueita ja muita mielenterveysalan joukkueita.

Lauantaina tapahtuman avaa kello 9.45 urheiluselostaja Tapio Suominen. Finaalipelit alkavat lauantai-iltana kello 18. Futsalpelit pelataan sunnuntaina kello 11-15.30. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tampereen Ilveksen kanssa.
Tapahtumaan on katsojille vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tulokset

Salibandy kilpa- ja haastajasarja
Salibandy harrastesarja
Futsal

Säännöt

Lentopallon säännöt
Salibandysäännöt
Futsalsäännöt

Ruokailu

Tampereen Ilves järjestää ruokailun molempina turnauspäivänä. Lounaan hinta on 8 € / annos. Lauantaina ruokana on kinkkukiusaus ja sunnuntaina jauhelihaperunasoselaatikko. Lisukkeena ruu’issa on salaatti/raaste, leipä, levite, maito, mehu, vesi.
Joukkue voi maksaa ruokailut paikan päällä käteisellä tai antamalla laskutusosoitteen laskutusta varten ruokailun yhteydessä. Paikan päällä maksettaessa maksaja saa ostosta kuitin. Jotta ruokailu toimisi sujuvasti toivomme, että joukkueen tilattujen ruokien maksut tapahtuu yhdellä laskulla/kuitilla. Ruokavaraukset tehdään ilmoittautumisen yhteydessä ja ne ovat sitovat eli joukkue maksaa varaamansa ruokien määrän. Mahdolliset erityisruokavaliot ilmoitettava myös ilmoittautumislomakkeessa.

Majoitus

Ilves on ennakkovarannut korkeatasoisesta Sokos hotelli Ilveksestä (Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere, Puh: 020 1234631, ilves.tampere@sokoshotels.fi) huoneita MTKL ry:n SM-turnaukseen osallistuvia joukkueita varten. Jokainen joukkue on itse suoraan yhteydessä Sokos hotellien Tampereen ryhmämatkojen varauspalveluun: puhelin 020 1234 600 tai sähköisesti https://www.sokoshotels.fi/fi/tampere/sokos-hotel-ilves varauskoodi on: BFUTSAL
Tampereelle on tuolloin paljon tapahtumia ja hotellit luultavasti täynnä, varaa huoneet ajoissa. Huonehinnat on sovittu teille seuraavasti:
Erikoishinnat:
Standard lk huone ajalle 27.-28.5.2017
85 EUR/1 h huone
95 EUR/2 h huone
115 EUR/3 h huone
Hintoihin sisältyy majoitus, hotelliaamiainen, alv., langattoman laajakaistayhteyden vapaa käyttö sekä hotellin kuntosalin ja sauna & allasosaston käyttö. Erikoishinnoista ei muita etuja eikä pisteitä. Kiintiön varauksen voimassaolo päättyy 14.4.2017 (6 viikkoa ennen tuloa).

Tervetuloa Tampereelle!

Lisätietoja Sokos hotellien varauspalvelusta tai turnauksen järjestäjältä
Ilkka Koskinen / Ilves Futsal
ilkka.koskinen@ilves.fi
040 7009594

Sokos Hotel Ilves Tamperen tarjous

Ilmoittaudu viimeistään 30.3. TÄSTÄ.

Lisätiedot:
Liikuntasihteeri Kati Rantonen
Puh. 046 920 64 27
kati.rantonen@mtkl.fi

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter