« Takaisin

Mestaruusturnaus 2017

Mestaruusturnaus_2017

Mielenterveyden keskusliiton Mestaruusturnaus jälleen 27.-28.5.2017 Tampereella yhteistyössä Ilveksen ja Rantaperkiön Iskun kanssa. Tuo sinäkin joukkueesi pelaamaan – ja tue samalla mielenterveystyötä!

Mestaruusturnaus kerää Tampereelle noin 400 intohimoista futsalin, salibandyn ja lentopallon pelaajaa mielenterveysalan joukkueista.

Lentopallossa on tänä vuonna ensimmäistä kertaa kaikille avoin sarja. Jos siis sinun työpaikallasi tai tuttavapiirissäsi on reipashenkinen lentopalloporukka, tervetuloa mukaan!

Lajit ja sarjat

Lentopallo on vuorossa sunnuntaina 28.5. Yrityssarja on kaikille avoin, ja siihen ovat tervetulleita erilaisten työyhteisöjen omat lentopalloporukat ja puulaakijoukkueet. Yrityssarjan pelimaksulla (300 € /joukkue) tuetaan mielenterveysyhdistysten vapaaehtoisvoimin pyörivää liikuntatoimintaa. Sarja toteutuu, jos joukkueita löytyy vähintään viisi.

Sunnuntaina pelataan myös mielenterveysalan joukkueille tarkoitetut lentopallo ja futsal. Pelit ovat samaan aikaan, joten samat pelaajat eivät voi olla molemmissa lajeissa. Kummankin lajin toteutuminen edellyttää vähintään viittä joukkuetta.

Lauantaina 27.5. lajina on salibandy mielenterveysalan joukkueille. Salibandyssä on kolme eri tasoa: kilpasarja, haastajat ja harrastesarja. Kukin sarjataso toteutuu, jos siihen löytyy vähintään kuusi joukkuetta. Kilpasarjassa jokaisessa joukkueessa saa olla yksi lisenssipelaaja.

Mielenterveysalan sarjoissa osallistumismaksu on Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistyksille 50 € / laji ja muille 150 € / laji.

Joukkueenjohtajien kokous pidetään salibandyjoukkueille lauantaiaamuna ja lentopallojoukkueille sunnuntaiaamuna.

Säännöt

Lentopallon säännöt
Salibandysäännöt
Futsalsäännöt

Ruokailu

Tampereen Ilves järjestää ruokailun molempina turnauspäivänä. Lounaan hinta on 8 € / annos. Lauantaina ruokana on kinkkukiusaus ja sunnuntaina jauhelihaperunasoselaatikko. Lisukkeena ruu’issa on salaatti/raaste, leipä, levite, maito, mehu, vesi.
Joukkue voi maksaa ruokailut paikan päällä käteisellä tai antamalla laskutusosoitteen laskutusta varten ruokailun yhteydessä. Paikan päällä maksettaessa maksaja saa ostosta kuitin. Jotta ruokailu toimisi sujuvasti toivomme, että joukkueen tilattujen ruokien maksut tapahtuu yhdellä laskulla/kuitilla. Ruokavaraukset tehdään ilmoittautumisen yhteydessä ja ne ovat sitovat eli joukkue maksaa varaamansa ruokien määrän. Mahdolliset erityisruokavaliot ilmoitettava myös ilmoittautumislomakkeessa.

Majoitus

Ilves on ennakkovarannut korkeatasoisesta Sokos hotelli Ilveksestä (Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere, Puh: 020 1234631, ilves.tampere@sokoshotels.fi) huoneita MTKL ry:n SM-turnaukseen osallistuvia joukkueita varten. Jokainen joukkue on itse suoraan yhteydessä Sokos hotellien Tampereen ryhmämatkojen varauspalveluun: puhelin 020 1234 600 tai sähköisesti https://www.sokoshotels.fi/fi/tampere/sokos-hotel-ilves varauskoodi on: BFUTSAL
Tampereelle on tuolloin paljon tapahtumia ja hotellit luultavasti täynnä, varaa huoneet ajoissa. Huonehinnat on sovittu teille seuraavasti:
Erikoishinnat:
Standard lk huone ajalle 27.-28.5.2017
85 EUR/1 h huone
95 EUR/2 h huone
115 EUR/3 h huone
Hintoihin sisältyy majoitus, hotelliaamiainen, alv., langattoman laajakaistayhteyden vapaa käyttö sekä hotellin kuntosalin ja sauna & allasosaston käyttö. Erikoishinnoista ei muita etuja eikä pisteitä. Kiintiön varauksen voimassaolo päättyy 14.4.2017 (6 viikkoa ennen tuloa).

Tervetuloa Tampereelle!

Lisätietoja Sokos hotellien varauspalvelusta tai turnauksen järjestäjältä
Ilkka Koskinen / Ilves Futsal
ilkka.koskinen@ilves.fi
040 7009594

Sokos Hotel Ilves Tamperen tarjous

Ilmoittaudu viimeistään 30.3. TÄSTÄ.

Lisätiedot:
Liikuntasihteeri Kati Rantonen
Puh. 046 920 64 27
kati.rantonen@mtkl.fi

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter