« Takaisin

Mestaruusturnaus

Mestaruusturnaus_2017

Mielenterveyden keskusliiton Mestaruusturnaus pelataan 27.-28.5.2017 Tampereella

Turnauspaikkana toimii Tampereen Messu- ja urheilukeskus (os. Ilmailunkatu 20, 33901 Tampere). Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tampereen Ilveksen ja Rantaperkiön Iskun kanssa.

Lajit ja sarjat
Lauantaina lajina on salibandy. Salibandyssä on kolme eri sarjatasoa. Kilpasarja, haastajat ja harrastesarja. Jokaiseen sarjatasoon täytyy tulla vähintään kuusi joukkuetta, jotta kyseinen sarjataso toteutuu. Ylimmällä tasolla eli kilpasarjassa pelaavissa joukkueissa saa olla yksi lisenssipelaaja/joukkue.

Sunnuntaina pelataan sekä futsal että lentopallo. Samat pelaajat eivät voi olla molemmissa lajeissa, koska pelit ovat samaan aikaan. Molempiin lajeihin täytyy osallistua vähintään viisi joukkuetta, jotta lajit järjestetään. Sunnuntaina pelataan lisäksi kaikille avoin yrityssarja lentopallossa.

MTKL:n liikunta- ja kulttuurityöryhmän suositus on, että joukkueenjohtaja ei pelaa, vaan on pelkästään joukkueenjohtajan roolissa. Joukkueenjohtajien kokous pidetään salibandyjoukkueille lauantaiaamuna ja lentopallojoukkueille sunnuntaiaamuna.

Osallistumismaksut MTKL:n jäsenyhdistyksiltä on 50 €/laji ja ei-jäseniltä 150 €/ laji. Lentopallon yrityssarjan osallistumismaksu on 300 €/ joukkue.

Ruokailu
Tampereen Ilves järjestää ruokailun molempina turnauspäivänä. Lounaan hinta on 8 € / annos. Lauantaina ruokana on kinkkukiusaus ja sunnuntaina jauhelihaperunasoselaatikko. Lisukkeena ruu’issa on salaatti/raaste, leipä, levite, maito, mehu, vesi.

Joukkue voi maksaa ruokailut paikan päällä käteisellä tai antamalla laskutusosoitteen laskutusta varten ruokailun yhteydessä. Paikan päällä maksettaessa maksaja saa ostosta kuitin. Jotta ruokailu toimisi sujuvasti toivomme, että joukkueen tilattujen ruokien maksut tapahtuu yhdellä laskulla/kuitilla. Ruokavaraukset tehdään ilmoittautumisen yhteydessä ja ne ovat sitovat eli joukkue maksaa varaamansa ruokien määrän. Mahdolliset erityisruokavaliot ilmoitettava myös ilmoittautumislomakkeessa.

Majoitus
Tiedot hotellimajoituksesta sopimushinnoin päivittyy tälle sivulle myöhemmin. Joukkueet vastaavat itse majoitus- ja matkakuluista.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu internetsivulla www.mtkl.fi. Ilmoittautuminen aukeaa 20.2.2017 ja päättyy 30.3.2017.

Lisätiedot:
Liikuntasihteeri Kati Rantonen
Puh. 046 920 64 27
kati.rantonen@mtkl.fi

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter