« Takaisin

Mestaruusturnaus 2018

Mestaruusturnaus 2018

Mielenterveyden keskusliiton Mestaruusturnaus 26.-27.5.2018 Tampereella

Turnaustulokset

Lentopallo

Salibandy
Kilpa- ja haastajasarja
Harrastesarja
Ikänuoret

 

Turnaus järjestettiin jo 18 kertaa.  Pitkäaikainen turnauspaikka vaihtui ja turnaus pelattiin uudessa Kauppi Sports Centerissä, (Kuntokatu 17, 33520 Tampere) jossa on mahtavat puitteet turnauksen järjestämiseen. Turnauksen yhteistyökumppanina jatkaa Tampereen Ilves.

Lajit ja sarjat: Lajina on lauantaina salibandy. Salibandyssä on kolme eri sarjatasoa – kilpasarja, haastajat ja harrastesarja. Jokaiseen sarjatasoon täytyy tulla vähintään kuusi joukkuetta, jotta kyseinen sarjataso toteutuu. Ylimmällä tasolla eli kilpasarjassa pelaavissa joukkueissa saa olla  yksi lisenssipelaaja/joukkue.

Sunnuntaina pelataan lentopallo, jossa on yksi sarjataso. Uutuutena sunnuntaina pelataan salibandyn Ikänuoret -sarja. Tässä sarjassa joukkueen kaikkien pelaajien tulee olla iältään vähintään 40 vuotta (syntynyt vuonna 1978 tai aiemmin).
Mielenterveyden keskusliiton liikunta- ja kulttuurityöryhmän suositus on, että joukkueenjohtaja ei pelaa, vaan on pelkästään joukkueenjohtajan roolissa. Joukkueenjohtajien kokous pidetään molempina aamuina.

Osallistumismaksu: Jäsenyhdistykset 50 euroa laji, ei jäsenet 150 euro laji

Lisätiedot:

 

Liikuntasihteeri Kati Rantonen
Puh. 046 920 64 27
kati.rantonen@mtkl.fi

Otteluohjelmat
Salibandy
– Kilpa- ja haastajasarja
Harrastesarja
– Ikänuoret -sarja

Lentopallo

Säännöt
Salibandy
Lentopallo

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter