« Takaisin

Perjantai 24.8. ohjelma

PERJANTAI 24.8.2018

9.00
Ilmoittautuminen Hotelli Scandic Kemissä aukeaa

9.00
Yhdistyksen esittelypiste hotellilla

10.00 – 12.00
Täikön torilla tapahtuu

11.00 – 13.00
Lounas Hotelli Scandic Kemi

13.00 – 14.00
AVAJAISET
Kemin kulttuurikeskus, paikalla vuoden 2018 Hyvän mielen lähettiläs Jani Toivola

 • Vuoden Pomppu -palkinnon jako

14.30 – 17.30
TYÖPAJAT
Työpajat järjestetään Hotelli Scandic Kemissä ja sen ympäristössä.

Avoimet pajat:

 1. Vierailu Yhdessä ry:n Klubitalolla: tustustutaan Yhdessä ry:n toimitilaan. Ohjelmassa karaokea ja muuta mukavaa yhdessäoloa.
 2. Vierailu kulttuurihistoriallisessa museossa sekä taidemuseossa: tutustutaan Kemin ja lähialueiden historiaan, meren ja joen vaikutukseen alueen kulttuuriin sekä elinkeinojen ja puuteollisuuden muotoutumiseen. Taidemuseossa tutustutaan Minä ja taiteilija taidenäyttelyyn.
 3. Taidepaja: voit taiteilla itsellesi upean naamarin.

Pajat, jotka vaativat ennakkoilmoittautumisen:

 1. Teatteripaja: tule rohkeasti kokeilemaan teatteri-ilmaisua ja improvisaatiota. Ohjaajana toimii Jani Toivola. Kesto 1,5 tuntia ja pajaan mahtuu 20 henkilöä.
 2. Teatterin esittelykierros Kemin kaupunginteatterissa: pajassa selviää mm. miten teatterin lavastus toimii, tutustutaan puvustamoon, ääni- ja valosuunnitteluun. Kesto 1-1,5 tuntia ja pajaan mahtuu 25 henkilöä.
 3. Opastettu kaupunkikävely: tutustutaan Jalokivigalleriaan, perinnekortteliin, Kemin kaupungintaloon ja moneen muuhun mielenkiintoiseen kohteeseen. Työpajan kesto 2,5 tuntia. Reitti ei ole täysin esteetön (matkan varrella on esim. portaita). Kahviota varten voi varata mukaan rahaa, jos haluaa nauttia kahvilan tuotteita. Työpajaan mahtuu 40 hlöä
 4. Voimaa luonnosta voimapolku – luonto voimavarana: toiminnallinen työpaja ja kävelyä luonnossa. Työpajan kesto noin 2 tuntia. Pajaan mahtuu 30 hlöä.
 5. Opastettu kierros Kemin sarjakuvakeskuksessa: tutustutaan mm. suomalaisten ja ulkomaalaisten piirtäjien originaalipiirroksiin ja kolmiulotteisiin sarjakuvapatsaisiin. Näyttelystä löytyy mm. B.Virtasen toimisto, Viivin ja Wagnerin olohuone ja osa Ankkalinnan katumaisemaa. Kesto 1,5 tuntia ja pajaan mahtuu 30 henkilöä.
 6. Tarinapaja: muistellaan omaa elämää, maistellaan elämäntarinan kerrontaa ja etsitään matkan varrella kertynyttä taitojen valikoimaa itsestä. Pajassa kehitetään omaa mieltä joustavammaksi tarinallisuuden ja hyvän mielen taitojen avulla. Pajaan osallistuneille lähetetään kutsun mukana ennakkomateriaalia tarinatyöskentelyyn liittyen. Osallistujia pyydetään ottamaan mukaan itselle tärkeitä valokuvia omaan elämään liittyen (1-3 kpl). Kesto 2 tuntia ja pajaan mahtuu 20 henkilöä.
 7. Valokuvapaja: on tarkoitettu valokuvauksesta kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat lähestyä valokuvaa luovan ilmaisun keinoin, ja jotka haluavat inspiroitua itseä puhuttelevasta aforismista, ajatuksesta tai mietelmästä. Lähestymme valokuvausta intuitiivisesti yhdistämällä voimalauseeseen itse otettua valokuvaa. Kuvaukseen on käytössäsi helppokäyttöinen digikamera, jonka käyttöön saat opastuksen. Et tarvitse aikaisempaa kuvankäsittelyosaamista, avoin mieli ja itseä puhutteleva lause, aforismi tai tsemppilause riittävät. Kotiin viemiseksi saat kehystetyn ja itse työstämäsi taulun tekstillä. Valokuvapaja on pienryhmätyöskentelyä, jonka ohjaa kaksi ohjaajaa. Työpajan kesto 3 tuntia ja pajaan mahtuu 8 henkilöä.

16.00 – 18.00
Päivällinen Hotelli Scandic Kemi

19.00
Teatteri-ilta Kemin kaupunginteatterissa:

 • Kemin kaupunginteatterin Improryhmä
 • Yhdistysten teatteriesitykset

Teatteri-iltaan toivotaan yhdistysten valmistavan pienimuotoisia teatteriesityksiä.
Ilmoittaudu teatteri-iltaan TÄSTÄ.

Ohjeet yhdistyksille teatteriesitystä varten:

 • Esityksen pituus maksimissaan 10 minuuttia (sisältäen myös mahdollisen rekvisiitan siirrot näyttämölle). Äänentoisto on käytössä.
 • Ilmoita esityksen nimi, kesto, esiintyjäryhmän koko, vastuuhenkilö ja hänen yhteystiedot sekä lyhyt kuvaus, minkä tyylisestä esityksestä on kysymys ( hauska, surullinen jne.).
 • Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen avautuu tapahtuman etusivulla 11.5. ja päättyy 4.6.2018.

21.00 – 23.00
Tanssit Hotelli Scandic Kemi, Ravintola Lyhty

Tanssittamassa tanssiorkesteri The Steels

Steels_mainoskuva

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter