« Takaisin

Kulttuuri- ja yleisurheilupäivät 2018

Bannerit_2018_Kulttuuripaivat_2018_Facebook_Julkaisu

Ilmoittautuminen on avattu! Voit ilmoittautua TÄSTÄ.

Ilmoittaudu teatteri-iltaan TÄSTÄ. Teatteri-illan ohjeet löydät perjantain ohjelmasta.

Kehataan Kemissä!

 

Ajankohta: 24-26.8.2018.

Tapahtumapaikat:

Hotelli Scandic Kemi, Hahtisaarenkatu 3
Kemin kulttuurikeskus, Marina Takalon katu 3
Sauvosaaren urheilukenttä, Urheilukatu 9

Teema: MTKL:n kulttuurin teemana on tänä vuonna teatteri, joten Kemissä pääset tutustumaan teatteritoimintaan monin eri tavoin.

Työpajoissa voit tutustua esimerkiksi Kemin kaupungin teatteriin, kokeilla teatteri-ilmaisua Jani Toivolan ohjaamassa teatteripajassa ja tehdä taidepajassa naamarin itselle.

Perjantai-iltana on uutuutena ohjelmassa Teatteri-ilta Kemin kaupunginteatterissa. Iltaan kuuluu teatterikatselmus, johon toivomme yhdistyksien valmistelevan pienimuotoisia teatteriesityksiä. Nyt siis yhdistyksissä ideat valloilleen ja teatteriesitystä harjoittelemaan – pääsette esiintymään Kemin kaupunginteatterin lavalle! Teatteri-illan ohjeet ja ilmoittaumislinkin löydät perjantain ohjelmasta.

Lauantaina yleisurheilukisoissa teatteriteema saa näkyä osallistujien pukeutumisessa, sillä kaikki saavat pukeutua karnevaaliasuihin. Kemissä vietetään lauantaina 25.8.2018 myös perinteisiä Venetsialaisia, joten MTKL:n ohjelman lisäksi voit samalla nauttia Venetsialaisten ohjelmasta ja tunnelmasta.

OHJELMAT:

Katso päivän ohjelmat sivun vasemmasta laidasta.

* Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Hinnat:
Tapahtumaan osallistuminen (sisältää ohjelman, työpajat ja yleisurheilukisat) maksaa 8 €/osallistuja. Osallistumismaksun lisäksi osallistujat vastaavat itse matka-, majoitus- ja ruokailukuluista. Hotelli Scandic Kemi on tehnyt tarjouksen ruoka- ja majoituspalveluista ja osallistujat varaavat itse suoraan tarvitsemansa palvelut. Poikkeuksena on urheilukentällä tarjottava lounas, joka tulee varata etukäteen Mielenterveyden keskusliiton kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Hotelli Scandic Kemi sijaitsee osoitteessa Hahtisaarenkatu 3 ja sijaitsee 800 m:n päässä Kemin rautatie- ja linja-autoasemista.

90 EUR/vrk/standard yhden hengen huone

110 EUR/vrk/standard kahden hengen huone

130 EUR/vrk/standard kahden hengen huone lisävuoteella

Hintaan sisältyy aamiainen sekä asiakassaunan käyttö.

Ruokailut:
Hotelli Scandic Kemi

Perjantai
Lounas: kotiruokatyyppinen lounas noutopöydässä 12 EUR / hlö
Päivällinen: kotiruokatyyppinen päivällinen noutopöydässä 18 € / hlö

Lauantai
Päivällinen: kotiruokatyyppinen päivällinen noutopöydässä 18 € / hlö

Sunnuntai
Kotiruokatyyppinen lounas noutopöydässä 12 € / hlö

* Lapset alle 4 v. ruokailee veloituksetta ja lapset 4-12v puoleen hintaan.

Varaukset:
Ryhmät varaavat etukäteen majoituksen ja ruokailut tunnuksella”MTKL” suoraan aluemyynnistä  soittamalla numeroon +358 200 81800 (0,42 €/min + pvm/mpm)

Tietoja hotellista, pysäköinnistä ja saavutettavuudesta internet-sivuilta: www.cumulus.fi

Maksutapa:
Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla

Laskutettaessa maksuaika 14vrk ja asiakkaalla tulee olla voimassa oleva laskutussopimus Restel Oy:n kanssa. Laskutuskulut 8 euroa/lasku ja viivästyskorko 12 %.

Majoituksia ja ruokailuja Hotelli Scandic Kemistä voi varata heti.
Majoituskiintiö vapautuu 1.7., joten tee majoitusvarauksesi siihen mennessä. Ruokailuja voi varata 10.8. saakka.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu tapahtumaan TÄSTÄ. Huom! Osallistuja ilmoittautuu omilla yhteystiedoilla, ilmoittautumisessa ei saa olla yhdistyksen posti- ja/tai sähköpostiosoitetta.
Ilmoittautuminen päättyy 10.8. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti MTKL:n internetsivujen kautta.

Yleisurheilukisat
Yleisurheilukisat kisataan Sauvosaaren urheilukentällä. Yleisurheilukisoissa kisalajeina ovat 1000 m:n kävely, 3-ottelu (60 m:n juoksu, pituushyppy, kuulantyöntö) sekä ruotsalaisviesti. Kisasarjat ovat kymmenen vuoden välein naisille ja miehille erikseen (yleinen, 40v, 50 v, 60v ja 70v.) Yleiseen sarjaan kuuluvat kaikki 39-vuotiaat ja sitä nuoremmat. 40-vuotiaitten sarjaan puolestaan kuuluvat kaikki, jotka täyttävät tänä vuonna 40-49 vuotta. 50-vuotiaiden sarjassa kilpailevat 50–59-vuotiaat jne. Ruotsalaisviesti juostaan sekajoukkuein, joten siinä vain yksi sarja. Tänä vuonna uutuutena on työntekijöille oma sarja kävelyssä.  Jokainen kilpailija saa omasta suorituksestaan pisteitä sijoituksensa perusteella omalle yhdistykselle. Eniten pisteitä kerännyt yhdistys voittaa yhdistyskisan.

Yleisurheilukisojen ohjelman löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta lauantai.

Säännöt

Kisoihin ilmoittautuminen päättyy 10.8.2018. Jälki-ilmoittautuneita ei voida ottaa mukaan kisoihin. Kentällä on myös hauskoja oheislajeja, joihin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Muistakaa myös kannustusjoukkojen tärkeä tehtävä pitää yllä kisatunnelmaa katsomossa. Kaikille avoin 1200 m:n yhteiskävely on myös tänä vuonna mukana, joten siihen kaikki katsojatkin mukaan ja karnevaalipuvut päälle, paras asu palkitaan. Yleisurheilukisojen toimitsijatehtävistä vastaa Veitsiluodon Kisaveikot.

Tervetuloa joukolla mukaan!

Vuoden 2019 Kulttuuri- ja yleisurheilupäivien paikka on Leppävirta, Kylpylä Vesileppis Pohjois-Savossa.

Lisätietoja ilmoittautumisesta:
Maie Puusaar p. 040 512 0125

Lisätietoja tapahtumasta:
Kati Rantonen p. 046 920 6427
Helena Koskelo-Suomi p. 050 362 7637

Tapahtumaa on tukenut Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Taiteiden edistämiskeskus.

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter