Osallistu MIPAn hyvinvointikyselyyn

Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelman, MIPAn hyvinvointikyselyllä kerätään tietoa järjestöjen erilaisiin toimintoihin ja palveluihin osallistuvilta ihmisiltä. Vastauksia toivotaan etenkin henkilöiltä, jotka etsivät verkosta tietoa, apua tai tukea omaan tai läheisen elämäntilanteeseen.

Tutkimuksen tavoitteena on saada tietoa järjestöjen toiminnan ja palveluiden tavoittamien kansalaisten hyvinvoinnin vajeista ja palvelutarpeita.

Tutkimukseen pääset osallistumaan täyttämällä hyvinvointikyselyn verkossa. Kysely sisältää kysymyksiä järjestötoiminnasta ja palveluista sekä elämäntilanteesta ja siinä mahdollisesti vaikeuksia tuottavista tekijöistä. Kyselyssä on mahdollisuus antaa myös sanallista palautetta järjestöjen palveluista. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 15–30 minuuttia.

Vastauksesi ja mielipiteesi antavat arvokasta tietoa järjestöjen toiminnan kehittämistä varten. Vastaaminen tapahtuu nimettömästi ja on täysin vapaaehtoista. Aineistoa analysoidaan luottamuksellisesti, niin ettei ketään vastaajaa voida tunnistaa.

MIPA on kymmenen päihde- ja mielenterveysjärjestön sekä Diakonia-ammattikorkeakoulun yhteinen hanke, jota rahoittaa Raha-automaattiyhdistys. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa järjestöjen tutkimustoiminnan yhteistyötä, laatua ja vaikuttavuutta. Hankkeessa toteutetaan kuusi yhteistä tutkimushanketta, jotka kohdistuvat järjestöjen toimintaan, toiminnan tavoittamien ihmisten elämäntilanteeseen sekä vertaisuuteen ja kokemusasiantuntijuuteen järjestöissä.

Hyvinvointikyselyyn pääset vastaamaan tästä >>

 

Lisätietoja:

Jouni Tourunen
Tutkimuspäällikkö
A-klinikkasäätiö
p. 040-1368058
jouni.tourunen(at)a-klinikka.fi

Tietoa MIPA-hankkeesta

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter