Miesten mielenterveys uusimman Käsikädessä-lehden teemana

3.2.2015Kasikadessa_15-1_kansi_pieni

Uusimman  Käsikädessä-lehden teemana on Miesten mielenterveys. Kansikuvajutussa radiotoimittaja, ex-kansanedustaja ja Mielenterveyden keskusliiton Hyvän mielen lähettiläs Pertti Salovaara kertoo sairastumisestaan kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön. Alkuun hän puhui sairaudestaan työuupumuksena, mutta väsyi piilottelemaan totuutta. Hän myös kokee, että sairaudesta puhuminen julkisesti voi olla vertaistukea jollekin toselle.

Teemaa käsitellään myös jutuissa Miten mies rakastaa, Mikä poikien mieltä askarruttaa, Poikien talossa saa olla oma itsensä ja Ikävä koettelee eroperhettä sekä pääkirjoituksessa Tunteva mies.

Lisäksi lehden 1-numeron aiheena on mm. työpaikkakiusaaminen, auton ratissa raivoaminen ja digipelaamisen eri puolet. Oman tarninansa kertovat alkoholistiäidin perheessä kasvanut Tanja ja miehenä
hoitoalalla työskentelevä Tomi.

Käsikädessä on aikakauslehti, joka tarjoaa tietoa, tukea ja toivoa elämässä selviytymisen tiellä. Lehti jakaa tavallisten ihmisten elämänkokemuksia ja tarjoilee hyvän mielen vinkkejä. Joka lehdessä on myös kolumneja, terveysuutisia ja ristikko.

Lehti ilmestyy lukijoille 5.2.2015

”Käsikädessä tarjoaa tietoa, tukea ja toivoa.”

Lue lisää tai tilaa lehti >>

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter