Mielenterveysmessut 2018


Messuopas 2018 kansikuva

Klikkaa kuvaa!

Mielenterveysmessut kokoaa eri kansalais- ja ammattiryhmät vuosittaiseen suurtapahtumaan tänä vuonna Helsingin Kulttuuritalolla, Sturenkatu 4, 00510. Saapumisohjeet löydät täältä.
Esteettömyys Kulttuuritalolla.

AVOINNA:

MESSURADIO 2018

Klikkaa kuvaa!

Tiistai 20.11.2018 klo 9-17

Keskiviikko 21.11.2018 klo 9-16

  • Sisäänpääsy 5 €
  • Eläkeläiset, opiskelijat ja ryhmät
    (ryhmät väh. 10 hlöä) 3 €

MONIPUOLINEN NÄYTTELY

Messut tarjoavat kattavaa tietoa hoito- ja kuntoutuspalveluista, järjestöistä, viranomaisista, koulutuksesta, mielenterveyden tukemisesta sekä muista kävijöitä kiinnostavista asioista. Näytteilleasettajien mielenkiintoisia tietoiskuja tarjolla kahdessa eri salissa. Tutustu näytteilleasettajiin.

MIELENKIINTOISIA JA AJANKOHTAISIA SEMINAAREJA

Seminaarien sisältö tarjoaa ajankohtaista tietoa mielenterveydestä varsinkin alan ammattihenkilöstölle. Tavoitteena on lisätä ammattillista pätevyyttä sekä antaa uusia eväitä työhön ja jaksamiseen. Seminaarien sisältö vaihtelee uusista tutkimuksista käytännön esimerkkeihin. Tutustu seminaariohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.

YLEISÖOHJELMAA

Sisäänpääsymaksulla pääset kuuntelemaan inspiroivia alustajia sekä innostavia ja  mielenkiintoisia yleisöluentoja. Tutustu yleisöohjelmaan.

KOKEMUSKIRJASTO: 7 NÄKÖKULMAA ELÄMÄÄN

Kokemuskirjastosta löydät elämänmakuiset kokemuspuheenvuorot. Tutustu ohjelmaan.

MIELENKIINTOISET KEYNOTE-PUHEENVUOROT JA TIETOISKUT

Nyt voit osallistua mielenkiintoisiin Keynote-puheenvuoroihin tiistain ja keskiviikon aamupäivänä. Keynote-puheenvuorot sisältyvät maksullisiin seminaaripäiviin, mutta niihin voi ilmoittautua myös erikseen. Keynote-puheenvuoron ja tietoiskun hinta on 25 €/päivä ja hinta sisältää myös sisäänpääsyn tapahtumaan. Luennot ovat Kulttuurintalon isossa juhlasalissa. Tutustu keynote-puheenvuoroihin ja ilmoittaudu.

MTM-2018_Keynotekuvat_pikkukuva_Ti (2)MTM-2018_Keynotekuvat_pikkukuva_Ke (3)

Messuoppaasta (klikkaa kuvaa) löydät messujen näytteilleasettajat ja maksuttoman yleisöohjelman sekä tapahtumakartan keskiaukeamalta.

Messuopas 2018 kansikuva

 

 

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter