Tietoiskuja ja maksutonta mielenterveysneuvontaa

MTKL Tietopalvelu Propelli järjestää keväällä kaksi tietoiskua aiheista Kenelle hoitotuki on tarkoitettu ja Miten löydät voimavarasi Helsingin klubitalon yhteydessä, katutasossa, Hämeentie 54.

Kevään tietoiskut

Ma 4.4.2016, klo 11

Kenelle hoitotuki on tarkoitettu
Pirkko Jantunen, sosiaalineuvoja, Mielenterveyden keskusliitto

ma 23.5.2016, klo 11

Miten löydät voimavarasi
Jyrki Rinta-Jouppi, työ- ja koulutusvalmentaja

Tietoiskut ovat maksuttomia, tervetuloa!

Helsingin Klubitalolla Sörnäisissä on joka maanantai tarjolla maksutonta mielenterveysneuvontaa. Mielenterveyden keskusliiton Tietopalvelu Propellin työntekijä ja vertaisneuvoja ovat tavattavissa maanantaisin 23.5.2016 asti kello 10–15 Helsingin Klubitalon yhteydessä.

Propellin työntekijät neuvovat mielenterveyteen ja kuntoutumiseen liittyvissä asioissa sekä muun muassa sosiaaliturva-asioissa. Heiltä saa tietoa erilaisista palveluista ja etuuksista, potilaan ja asiakkaan oikeuksista,

Propellin neuvontapiste sijaitsee Hämeentiellä Klubitalon sisäänkäynnin vieressä. Neuvontapiste on avoinna muillekin kuin Klubitalon jäsenille, eli sinne toivotetaan tervetulleiksi kaikki neuvontaa tarvitsevat kuntoutujat, heidän läheisensä ja ammattilaiset.

 

Lisätietoja:

Raili Alén
Kuntoutusneuvoja
Mielenterveyden keskusliitto
p. 046 851 4128
raili.alen(at)mtkl.fi

45-vuotias Mielenterveyden keskusliitto ajaa mielenterveyskuntoutujien ja heidän läheistensä oikeuksia yhteiskunnassa. Liitto tarjoaa koulutuksia, neuvontapalvelua ja sopeutumisvalmennusta kuntoutumisen polulle – kohti toimivaa arkea ja työelämää. Liittoon kuuluu 162 jäsenyhdistystä, joissa on yhteensä 17 000 henkilöjäsentä.

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter