Loppuunmyydyistä työkirjoista uusintapainokset

Työ- ja koulutusvalmennuksen suosittuja työkirjoja Tervetuloa unelmakeitaaseen ja Voimavaravalmennuksen työkirja on taas saatavana. Kirjojen toiseen painokseen on tehty pieniä uudistuksia. Helppolukuisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota: fonttikoot, -tyypit ja värikontrastit ovat nyt helpompia myös luki- ja hahmotusvaikeuksisille käyttäjille.

Työkirjat on tarkoitettu valmennukseen osallistujille, ohjaajille sekä vertaisohjaajille. Ne ohjaavat tutustumaan kunkin omiin voimavaroihin ja kykyihin joko ryhmässä, yksilöohjauksessa tai itsenäisesti kotona. Unelmakeidas-työkirjaan on lisätty runsaasti tilaa käyttäjän omien unelmakarttojen laadintaan.

Ensimmäistä kertaa voimavaravalmennukseen voi tutustua myös englanniksi. Työkirjan englanninkielinen versio Empowerment coaching workbook on suunnattu mm. sosiaali- ja terveysalaa englanniksi opiskeleville. Voimavaroja pääsee pohtimaan myös ruotsiksi vielä tänä vuonna.

Työkirjat ovat syntyneet pitkäaikaisen kehittämistyön ja käytännön kokemusten tuloksena: ryhmämuotoista voimavaravalmennusta on Mielenterveyden keskusliitossa tehty jo kymmenen vuoden ajan.

 

Unelmakeidas_ VoimavaraTK_Kansi VoimavaraTK_Eng_

 

Lue lisää työkirjoista täältä.

Tilaukset:
asiakaspalvelu@mtkl.fi

Hinnat:
Voimavaravalmennuksen työkirja 6 €/kpl + postituskulut
Empowerment Coahcing Workbook 6 €/kpl + postikulut
Tervetuloa unelmakeitaaseen 2,5 € kpl + postituskulut

Lisätiedot:
Työ- ja koulutusvalmentaja Wille Härkönen
wille.harkonen@mtkl.fi, puh. 050 538 4333

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter