« Takaisin

Vireä Mieli Oy

Vireä Mieli on vuonna 1995 perustettu kustannus- ja varainhankintayritys. Yrityksen omistaa Mielenterveyden keskusliitto. Vireä Mielellä on yhdeksän työntekijää ja kolme henkilöä tekee yritykselle töitä alihankkijoiden palveluksessa. Yritys tarjoaa välillisesti töitä myös useille toimittajille, kuvaajille sekä graafikoille.

Päätuotteet ovat Tunne & Mieli -lehti, Hyvä työ- ja Nuori mieli -oppaat sekä vuosittainen seinäkalenteri. Kehitämme aktiivisesti uusia tuotteita. Yrityksen asiakkaina on sekä kuluttajia, yrityksiä, järjestöjä että julkisen hallinnon yksikköjä.

Tunne & Mieli -lehden sekä muiden tuotteidemme kuluttajamyynti sijaitsee Mielenterveyden keskusliiton tiloissa Malmilla. Julkaisujamme yrityksille myy alihankkijamme Helsingin Editele Oy Jyväskylässä sijaitsevasta myyntikonttoristaan.

Vireä Mieli hyödyttää omistajaansa Mielenterveyden keskusliittoa muun muassa:

  • tekemällä laadukkaita julkaisuja, jotka levittävät tietoa mielenterveystyöstä,
  • toimimalla tehokkaasti ja hoitaen omat vastuualueensa ilman liiton taloudellista panostusta,
  • maksamalla liitolle hallintopalvelu- ja vuokramaksuja yli 70 000 euroa vuodessa,
  • tuottamalla omistajalleen osinkoa noin 20 000 euroa (vuodelta 2013),
  • olemalla omavarainen, velaton ja kannattava.

Toiminta on kauttaaltaan läpinäkyvää ja noudatamme korkeita eettisiä periaatteita koko toiminnassa. Tämä koskee tuotteita, suhteita alihankkijoihin, velvoitteita yhteiskuntaa kohtaan, käyttäytymistä asiakkaita kohtaan sekä yrityksen toimintaa työntekijöiden suhteen. Kaikki kustannustuotteet painetaan Suomessa.

Vireä Mieli on työnantaja, joka arvostaa työntekijäkunnassaan erilaisuutta. Palkkaamme mielellämme töihin muiden muassa vajaakuntoisia, eläkeläisiä, maahanmuuttotaustaisia. Toimialan rauhallinen tahti antaa hyvän mahdollisuuden tukea työssään myös niitä, joille oppiminen on hieman hitaampaa tai joilla on pitkä aika edellisestä työsuhteesta. Työntekijämme ovat erittäin sitoutuneita ja työsuhteet pitkiä. Pisimmät työsuhteet ovat tällä hetkellä jo 16 vuotta.

Yrityksen arvot ovat

  • tuloksellisuus
  • laatu
  • asiakkaan kunnioittaminen
  • henkilöstön arvostaminen

Vireä Mieli on yhteiskunnallinen yritys.

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter