« Takaisin

Tue mielenterveystyötä

man-1130495_640

Lahjoita vertaistukeen

Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistyksissä toimii satoja vertaistuki- ja oma-apuryhmiä. Samanlaiset kokemukset yhdistävät ja toisten tapaaminen antaa sisältöä elämään sekä parantaa mahdollisuuksia selvitä jokapäiväisestä elämästä.

Mielenterveyden keskusliitto järjestää vuosittain useita sopeutumisvalmennuskursseja, joissa on aina mukana vertaisohjaaja. Lue alta Pirkon tarina käänteentekevästä kurssiviikosta.

Masennusdiagnoosin saatuaan Pirkko Daavitsainen häpesi ja salasi sairauttaan sekä tarpoi pätkäterapioiden ja lääkekokeilujen suossa vuosia. Seitsemän vuotta diagnoosinsa saamisesta hän pääsi Mielenterveyden keskusliiton kuntoutuskurssille, jossa vertaisneuvojien kokemukset antoivat hänelle toivonkipinän kuntoutumiseen. Lue Pirkon tarina.

 

LAHJOITA puhelinsoitolla

0600 14455

Puhelun hinta 10.26 €/puh+pvm/mpm,
josta lahjoituksen kohteelle jää 9.34 €

LAHJOITA tilille

FI30 1555 3000 1105 78
BIC NDEAFIHH

Huom! kaksi ensimmäistä (FI) ovat kirjaimia.

 

Keräyslupa: Poliisihallituksen lupa nro Rahankeräyslupa POL-2015-16043.
Keräysaika: 20.4.2016 – 19.4.2018 koko maassa lukuunottamatta Ahvenanmaata.

 

Kannatusjäsenyys

Voit tukea mielenterveystyötä liittymällä Mielenterveyden keskusliiton kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on 50 euroa.

Yhteisöt voivat myös liittyä kannatusjäseniksi ja saada samalla näkyvyyttä liiton nettisivuilla ja lehdissä kannatusjäsenmaksujen suuruuden mukaan. Nettisivuilla 200 eurolla julkaistaan nimi, 600 eurolla julkaistaan nimi ja logo ja 1000 eurolla julkaistaan nimi, logo ja linkki yrityksen nettisivuille.

Lue lisää jäseneksi liittymisestä >>

 

Tue tilaamalla Tunne & Mieli -lehti

Tunne&Mieli on aikakauslehti, joka tarjoaa tietoa, tukea ja toivoa elämässä selviytymisen tiellä.

Lehden aihepiirejä ovat muun muassa mielen hyvinvointi, ihmissuhteet, voimavarat, itsensä kehittäminen, työhyvinvointi sekä mielenterveysongelmien hoito ja niistä kuntoutuminen.

Mielenterveyden keskusliiton omistama Vireä Mieli julkaisee Tunne&Mieli -lehteä ja sen tuotto käytetään mielenterveystyöhön.

Tilaa lehti »

 

Pieni ele -keräys

Lahjoittamalla Pieni ele -keräykseen tuet Mielenterveyden keskusliiton toimintaa. Keräyksessä on mukana 18 vammais- ja terveysjärjestöä. Lahjoita www.pieniele.fi

 

Testamentit ja merkkipäivälahjoitukset

Testamenttilahjoitus Mielenterveyden keskusliitolle auttaa kehittämään mielenterveystyötä. Lahjoittaja voi halutessaan määritellä testamenttilahjoitukselle käyttötarkoituksen. Mielenterveyden keskusliiton toimintaa voi tukea myös osoittamalla merkkipäivien muistamiset lahjoituksiksi toimintamme tukemiseen.

Lisätietoja lahjoituksista antaa toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka 050 363 9920 tai talousjohtaja Tuija Sarkama 040 829 5331.

 

Sharewood

Mielenterveyden keskusliitton on mukana yhteisöllisessä hyväntekeväisyysmedia Sharewoodissa. Lisätietoja: www.sharewood.org

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter