« Takaisin

Tue mielenterveystyötä

Lahjoita mielenterveystyöhön ja vertaistukeen! Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistyksissä toimii satoja vertaistukiryhmiä. Samanlaiset kokemukset yhdistävät ja toisten tapaaminen antaa sisältöä elämään sekä parantaa mahdollisuuksia selvitä jokapäiväisestä elämästä.

Lahjoita soitolla:

0600 14455 (10 euroa)
0600 12300 (20 euroa)

 

 

Pirkon tarina käänteentekevästä kurssiviikosta

Masennusdiagnoosin saatuaan Pirkko Daavitsainen häpesi ja salasi sairauttaan sekä tarpoi pätkäterapioiden ja lääkekokeilujen suossa vuosia. Seitsemän vuotta diagnoosinsa saamisesta hän pääsi Mielenterveyden keskusliiton kuntoutuskurssille, jossa vertaisneuvojien kokemukset antoivat hänelle toivonkipinän kuntoutumiseen.
Lue Pirkon tarina.

Lahjoita tilinumerolla:
FI30 1555 3000 1105 78
BIC NDEAFIHH
Viite: mielenterveys

 

Kannatusjäsenyys

Voit tukea mielenterveystyötä liittymällä Mielenterveyden keskusliiton kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on 50 euroa.

Yhteisöt voivat myös liittyä kannatusjäseniksi ja saada samalla näkyvyyttä liiton nettisivuilla ja lehdissä kannatusjäsenmaksujen suuruuden mukaan. Nettisivuilla 200 eurolla julkaistaan nimi, 600 eurolla julkaistaan nimi ja logo ja 1000 eurolla julkaistaan nimi, logo ja linkki yrityksen nettisivuille.

Lue lisää jäseneksi liittymisestä >>

 

TJM_5_Kansi_pieniTue tilaamalla Tunne & Mieli -lehti

Tunne&Mieli on aikakauslehti, joka tarjoaa tietoa, tukea ja toivoa elämässä selviytymisen tiellä.

Lehden aihepiirejä ovat muun muassa mielen hyvinvointi, ihmissuhteet, voimavarat, itsensä kehittäminen, työhyvinvointi sekä mielenterveysongelmien hoito ja niistä kuntoutuminen.

Mielenterveyden keskusliiton omistama Vireä Mieli julkaisee Tunne&Mieli -lehteä ja sen tuotto käytetään mielenterveystyöhön.

Tilaa lehti »

 

Pieni ele -keräys

FB olemme mukanaLahjoittamalla Pieni ele -keräykseen tuet Mielenterveyden keskusliiton toimintaa. Keräyksessä on mukana 18 vammais- ja terveysjärjestöä.

 

 

 

 

Vaalien äänestyspaikkojen lipaslahjoituksen lisäksi keräykseen voi osallistua seuraavasti:
– Verkkomaksulla osoitteessa www.pieniele.fi/verkkolahjoitus
– Otto&lahjoituksella Otto-käteisnostoautomaateilla 1.1.-15.3.2018 (lahjoitussumma 5 euroa)
– PIVO-mobiilimaksuna numeroon 050 44 88 242
– Lähettämällä tekstiviestin LAHJOITA 5 numeroon 16301 (lahjoitussumma 5 euroa)

 

Testamentit ja merkkipäivälahjoituksetTestamentti

Testamenttilahjoitus Mielenterveyden keskusliitolle auttaa kehittämään mielenterveystyötä. Lahjoittaja voi halutessaan määritellä testamenttilahjoitukselle käyttötarkoituksen. Mielenterveyden keskusliiton toimintaa voi tukea myös osoittamalla merkkipäivien muistamiset lahjoituksiksi toimintamme tukemiseen.

Lisätietoja lahjoituksista antaa toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka 050 363 9920 tai talousjohtaja Tuija Sarkama 040 829 5331.

 

Sharewood

Mielenterveyden keskusliitton on mukana yhteisöllisessä hyväntekeväisyysmedia Sharewoodissa. Lisätietoja: www.sharewood.org

 

Mielenterveyden keskusliiton keräyslupa

Poliisihallituksen lupa nro Rahankeräyslupa RA-2018-173.
Keräysaika: 01.4.2018 – 31.3.2020 koko maassa lukuunottamatta Ahvenanmaata. Tulosta keräyslupa tästä.

Kiitos kannatuksestasi!

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter