« Takaisin

Avoimet työpaikat

Jokaisella on oikeus mielen hyvinvointiin! Tule eturiviin tekemään tulevaisuuden mielenterveystyötä ja edistämään yhteiskunnallisesti merkityksellisiä asioita.

 

Vahvistamme järjestömme osaamista ja haemme joukkoomme

 

KEHITYSJOHTAJAA

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen tehtävän mukavassa, työhyvinvointia ja jaksamista tukevassa työyhteisössä. Saat mahdollisuuden verkostoitua, tavata mielenkiintoisia ihmisiä ja johtaa järjestömme hankkeita. Pääset työskentelemään monimuotoisessa ja toisia ihmisiä kunnioittavassa kulttuurissa. Toimipisteesi sijaitsee viihtyisissä, vastaremontoiduissa tiloissa Helsingin Malmilla.

 

Vastuullesi kuuluu järjestömme toimintojen ja palvelujen kokonaisuuden kehittäminen, suunnittelu ja koordinointi. Kykenet analysoimaan toimintaympäristöämme ja kehittämään toimintaamme ympäristön muutosten sekä jäsentemme tarpeiden ja etujen mukaisesti. Ymmärrät sekä mielenterveyskuntoutujien arkea että muutoksessa olevan palvelujärjestelmän haasteita. Vastaat palvelujemme kehittämisen lisäksi laadun arvioinnin kehittämisestä, johon toivomme sinulta erityistä panostusta.

 

Kehitysjohtajana työskentelet toiminnanjohtajan alaisena, johtoryhmän jäsenenä ja toimintojen päälliköiden esimiehenä. Tehtävä on erittäin merkittävä ja näkyvä niin järjestömme sisällä kuin ulkoisissa sidosryhmissä.

 

Odotamme sinulta

  • ymmärrystä toimintakentästämme ja mielenterveyden palvelujärjestelmästä
  • tutkimuskentän tuntemusta ja kokemusta esim. tutkimusten koordinoinnista
  • toimintojen ja palvelujen laadun arviointiin ja vaikuttavuuden mittaamiseen liittyvää vahvaa osaamista
  • kokemusta järjestötyöstä
  • kokemusta strategisesta suunnittelusta ja johtamisesta
  • vahvaa suullista ja kirjallista vuorovaikutusosaamista
  • erinomaisia esimies- ja yhteistyötaitoja
  • akateemista koulutustaustaa

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 6.1.2017 osoitteessa www.psycon.com/jobs.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.12. ja 29.12. klo 11–12 rekrytoinnista vastaava konsultti Milla Kansonen Psyconilta, p. 020 7101 282.

 

45-vuotias Mielenterveyden keskusliitto ajaa mielenterveyskuntoutujien ja heidän läheistensä oikeuksia yhteiskunnassa. Liitto tarjoaa koulutuksia, neuvontapalvelua ja sopeutumisvalmennusta kuntoutumisen polulle – kohti toimivaa arkea ja työelämää. Liittoon kuuluu 160 jäsenyhdistystä, joissa on yhteensä 17 000 henkilöjäsentä.

 

 


Mielenterveyden keskusliiton omistama Mtkl Vireä Mieli Oy etsii osa- ja kokoaikaisia

Myyntineuvottelijoita

Tunne & Mieli -lehden levikkimyyntiin.
Annamme opastuksen työhön. Edellytämme hyvää puheviestintätaitoa, myyntihenkisyyttä ja tietokoneen ja tavallisimpien ohjelmien käyttötaitoa. Toivotamme myös eläkkeellä olevat sekä osatyökykyiset tervetulleeksi töihin.
Työntekijäporukkamme koostuu monenlaisista ihmisistä erilaisine taustoineen. Pisimmät työsuhteet ovat kestäneet yli 16 vuotta!
Työaika voidaan sopia juuri sinulle sopivaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Riitta Rautakoura

puh. 040 754 1673
riitta.rautakoura@mtkl.fi

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter