Käsikädessä-lehden teemana Nuori mieli, kannessa Dome Karukoski

Käsikädessä 2/2015 ilmestyy 2.4. teemanaan Nuori mieli. Kasikadessa_15-2_Kansi_pieni

Lehdessä käsitellään lasten ja nuorten mielen hyvinvointiin liittyviä ajankohtaisia aiheita: esimerkiksi sitä, kuinka koulukiusaamisesta voi selvitä ja miten koululaiset itse puuttuisivat kiusaamisongelmaan.

Nuorten aikuisten suuria työkyvyttömyyseläkkeiden määriä käsitellään jutussa, jossa myös vieraillaan Mielenterveyden keskusliiton järjestämällä nuorten aikuisten kurssilla metsässä.

Lehdessä myös pohditaan, miten sosiaalinen media saattaa vaikuttaa nykynuorten sukupolveen ja kuinka saada yhteys kuoreensa käpertyvään nuoreen jolla on ongelmia.

Toimittajamme vieraili lapsille suunnatulla tietoisen läsnäolon eli mindfulnees-kurssilla ja haastatteli lapsia tunnin jälkeen.

Kansikuvajutussa elokuvaohjaaja Dome Karukoski jakaa kokemuksiaan koulukiusattuna olemisesta sekä menestyksen huonoista puolista. Menestyneen ohjaajan viimeisin elokuva oli Tuomas Kyrön kirjoihin pohjautuva Mielensäpahoittaja, ja parhaillaan Karikoski tekee elokuvaa taiteilija Touko Laaksosesta eli Tom of Finlandista, joka tunnetaan korostetun maskuliinisista, homoeroottisista kuvistaan.

Lehdessä on asiaa myös stressin hallinnasta, työpaikkaliikunnasta ja kulttuurin vaikutuksesta mielenterveyteen sekä tavalliseen tapaan kanssakulkija-tarinoita, uusia tutkimustuloksia mielenterveyden alalta, hyvän mielen vinkkejä, kolumneja, pakina, ristikko ja sudoku.

 

Käsikädessä-lehti Lehtiluukussa

Nyt voit ostaa Käsikädessä-irtonumeron tai määräaikaistilauksen myös netistä!

Tutustu digilehteen Lehtiluukku-palvelussa >>

 


 

Käsikädessä tarjoaa tietoa, tukea ja toivoa.

Ilmestyy kuusi kertaa vuodessa
64-sivuinen
Levikki 11 500

Lehden aihepiirejä:

  • mielen hyvinvointi
  • ihmissuhteet
  • voimavarat
  • itsensä kehittäminen
  • työhyvinvointi
  • mielenterveysongelmien hoito ja niistä kuntoutuminen

Käsikädessä on mielen hyvinvointiin keskittyvä aikakauslehti, joka tarjoaa tietoa, tukea ja toivoa.  Lehti jakaa tavallisten ihmisten elämänkokemuksia ja hyvän mielen vinkkejä. Joka lehdessä on myös kolumneja, terveysuutisia ja ristikko. Mielenterveyden keskusliitto on julkaissut lehteä jo vuodesta 1972. Lehteä kustantaa ja markkinoi Mtkl Vireä Mieli Oy, joka on kokonaan liiton omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys. Lehden tuotto menee Mielenterveyden keskusliiton kautta mielenterveystyöhön.

Tilaa lehti >>

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter