Kärkihankekoordinaattori, tule meille töihin!

Mielenterveyden keskusliitto hakee kokenutta, yhteistyökykyistä verkostoitujaa koordinoimaan kahta kärkihanketta, joissa mielenterveys- ja päihdejärjestöjen osaaminen kytketään osaksi sosiaali-  ja terveydenhuollon elintapaohjausta ja tupakoinnin lopettamisen tukea.

Tehtävä on määräaikainen, käytännössä noin puolitoista vuotta ja täytetään heti. Työskentelet liiton viestintä ja yhdistystoiminta -tiimissä Helsingissä. Saat tueksesi myös hankekumppani A-klinikkasäätiön kehittämisyksikön.

Tehtäväsi on tuoda järjestöjen vahva kokemusasiantuntijuus mukaan julkiseen terveydenhuoltoon, sitouttaa mielenterveys- ja päihdealan paikallistoimijat mukaan sekä tarjota apua palvelujen kehitystyöhön.

Edellytämme:

  • kykyä koordinoida monitoimijaisia kokonaisuuksia
  • vahvaa hanke-, raportointi- ja arviointiosaamista
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosiaaliala)
  • kokemustiedon ja -asiantuntijuuden merkityksen ymmärtämistä
  • matkustus- ja viestintävalmiutta
  • erittäin hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Arvostamme:

  • joustavaa, itseohjautuvaa ja innovatiivista työotetta
  • mielenterveys- ja päihdetyön kentän ja palvelujärjestelmän ymmärrystä

Tarjoamme vastuullisen tehtävän mukavassa, työhyvinvointia ja jaksamista tukevassa työyhteisössä. Saat mahdollisuuden verkostoitua ja tavata mielenkiintoisia ihmisiä. Pääset työskentelemään monimuotoisessa ja toisia ihmisiä kunnioittavassa kulttuurissa.

Lisätietoja
kehitysjohtaja (ts.) Heini Kapanen 20.2. klo 17-18, 22.2. klo 15-16 ja 24.2. klo 10-11, puh. 046 9200 564

Vapaamuotoiset hakemukset
osoitteeseen rekry@mtkl.fi, aiheeksi Kärkihankekoordinaattori

Mielenterveyden keskusliitto on osatoteuttaja kahdessa sosiaali- ja terveysministeriön kärkihankkeessa.

UKK-instituutin hallinnoimassa VESOTE-hankkeessa kehitetään sosiaali- ja terveydenhuollon antamaa elintapaohjausta (liikunta, ravitsemus, uni). Hankekumppaneina 10 sairaanhoitopiiriä, Diabetesliitto, Kunnossa kaiken ikää -ohjelma ja Mielenterveyden keskusliitto.

Filha ry:n hallinnoimassa kärkihankkeessa tuetaan mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tupakoinnin lopettamista. Hankekumppaneina 11 sairaanhoitopiiriä, Kuntoutussäätiö, A-klinikkasäätiö ja Mielenterveyden keskusliitto.

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter