« Takaisin

Työkirjat

 

VoimavaraTK_ Kansi

Voimavaravalmennuksen työkirja

Työkirja on tarkoitettu kaikille voimavaravalmennuksesta kiinnostuneille. Kirjassa tarkastellaan voimavaroja monipuolisesti ja erilaisista näkökulmista. Se johdattelee etsimään omia sisäisiä voimavaroja ja vahvuuksia ja  pohtimaan elämän eri osa-alueita ja kannustaa myönteisiin muutoksiin arjessa. Kirjan lähestymistapa on toiveikas ja tulevaisuuteen katsova.

Työkirja soveltuu mm. ryhmä- ja yksilötyöskentelyyn, työvälineeksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja osatyökykyisille, pitkäaikaistyöttömille ja mielenterveysongelmia kohdanneille. Työkirja sisältää 10 voimavaroja vahvistavaa valmennuskertaa, alustuksia, harjoituksia ja keskustelunaiheita.

Hinta 6 € + toimituskulut

 

 

UnelmakeidasTK_Kansi

Unelmakeidas-työkirja

Työkirja johdattelee kaksipäiväisen Unelmakeidas-kurssin sisältöihin, ja siinä on harjoituksia liittyen voimavaroihin, unelmiin ja tavoitteisiin. Kurssilla tehdään mm. unelmien kartta ja havainnoidaan yhdessä kunkin osallistujan voimavaroja.

Unelmakeidas tarjoaa mm. mahdollisuuden pysähtymiseen ja itsensä kuuntelemiseen, työskentelyyn rennossa, innostavassa ja luovassa ilmapiirissä, uusien näkökulmien löytämiseen sekä rohkaisee kulkemaan kohti omia unelmia ja löytämään itselle merkityksellistä suuntaa.

”Unelmointi  on ihmisen tärkein ominaisuus.” (M. Makkonen)

Hinta 2,50 € + toimituskulut

 

Tilaukset: asiakaspalvelu@mtkl.fi

Lisätietoja:
Työ- ja koulutusvalmentajat Wille Härkönen, puh. 050 538 4333, wille.harkonen@mtkl.fi ja Merja Matilainen, puh. 040 450 8256, merja.matilainen@mtkl.fi

 

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter