Heini Kapanen on kehitysjohtajan sijainen

heini-kapanen-1

Heini Kapanen aloitti Mielenterveyden keskusliiton kehitysjohtajan sijaisena 1.11.2016. Aiemmin työ- ja koulutusvalmennuspäällikkönä toiminut Kapanen jatkaa tehtävässä, kunnes vakituinen kehitysjohtaja on rekrytoitu avoimella haulla.

Heini Kapanen siirtyi määräaikaisesti hoitamaan kehitysjohtajan tehtäviä edellisen kehitysjohtajan Teemu Tiensuun siirryttyä Sininauhaliiton toiminnanjohtajaksi. Kapasta puolestaan sijaistaa työ- ja koulutusvalmennuspäällikkönä Markus Raivio.

Kapanen on työskennellyt mm. amk-kentällä opetus-, tutkimus- ja kehittämistehtävissä. Mielenterveyden keskusliitossa hän on aiemmin toiminut kokemusarvioinnista vastaavana tutkimuspäällikkönä ja viime vuodesta alkaen työ- ja koulutusvalmennuspäällikkönä.

Koulutukseltaan Heini Kapanen on valtiotieteiden lisensiaatti, kasvatustieteiden maisteri ja opettaja.

Kehitysjohtajana Kapanen haluaa olla palvelemassa jäsenyhdistyksiä ja jäseniä sekä kehittämässä mielenterveyspalveluita siten, että mielenterveyskuntoutujan ääni ja kokemustieto tulevat kuulluksi.

─ Olemme keskusliitossa kuntoutujia, jäseniä ja jäsenyhdistyksiä varten. Mielenterveyskuntoutujien, vertaisten ja kokemusasiantuntijoiden osallisuus on toimintamme ydin, ja jäsenyhdistysten tarpeiden huomioiminen on erittäin tärkeää.

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter