Äänestä uutisauto Kajaaniin MTKL:n kulttuuri- ja urheilupäiville!

Inhimillisiä Uutisia -uutisauto kiertää Suomea 1.-21.8.2015 ja selvittää miten Suomi voi. Seuraa uutisauton matkaa Inhimillisiä Uutisia -sivustolla, Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Uutisauto tekee myös mutkia matkaan, jos syy on uutisen arvoinen. Mielenterveyden keskusliiton Kulttuuri- ja yleisurheilupäivät Kajaanissa ovat kisassa mukana.

Mielenterveyden keskusliiton perinteikkäät Kulttuuri- ja yleisurheilupäivät kokoavat jäsenistön Kajaaniin, yhteen vuoden suurimmista tapahtumista.

Kulttuuripäivien ohjelmassa on mm. tanssikilpailu, selfie-kuvausta ja Ilmari Kiannon kirjallisuustyöpaja. Tapahtumapaikkoina ovat Hotelli Scandic Kajanus ja Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskus. Ympärillä on Kajaanin upea luonto, vettä ja metsää.

Urheilukisat järjestetään Vimpelilaakson urheilukeskuksen yleisurheilukentällä. Lajeina ovat 3-ottelu, 1000 metrin kävely ja ruotsalaisviesti sekä erilaisia oheislajeja.
Käy äänestämässä!

RAY:n tukemat järjestöt ovat jakaneet omat uutisvinkkinsä hyvistä teoista. Mistä Inhimillisten Uutisten pitäisi sinun mielestäsi kertoa? Käy äänestämässä uutisauto Kajaaniin! Näin vaikutat uutisauton reittiin.

Kesäkiertueen reitti julkaistaan 16.6.2015. Reitti on suuntaa-antava. Toimitus saattaa tehdä mutkia matkaan hyvän vinkin ilmaantuessa. Tiedotamme kaikista muutoksista tällä sivustolla ja Inhimillisiä Uutisia Facebookissa.

Järjestöt ovat vinkanneet omista hyvistä teoistaan, jotka ansaitsevat paikkansa otsikoista. Mistä sinä haluaisit lukea Inhimillisissä Uutisissa? Selaa uutisvinkkejä kartalla paikkakunnan, aiheen tai muiden suositusten mukaan. Voit vaikuttaa uutisauton reittiin ainoastaan äänestämällä ja jakamalla uutisvinkkejä.

Jaa tämä sivu.Share on FacebookTweet about this on Twitter